reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Asia - super domeczek!!! Zdjecie rzutu :szok: ale wielką masz chałupę :szok: z zewnątrz nie wygląda na tak dużą:-)
Stefanna - no kuchnia pierwsza klasa, i chyba też mi się podoba wersja szafkami poziomymi ;-)

Zdjęć na razie nie zrobię z wiadomych względów (brak aparatu) ale jak tylko będę mieć to cyknę :-)
Co do sprzętów to lodówa Indesit, zmywarka Candy, pralka Gorenje :baffled: Wyboru nie było zbytniego
Indesit BAAN 13 PX - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
Candy CDI 5012 E10 - RTV EURO AGD Lider rynku RTV i AGD w Polsce
- porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
(za pralę przepłaciliśmy patrząc na cenao :baffled:

reklama
Weronika my też mamy lodówkę Indesit ale inny model, a pralkę mamy LG. Obie rzeczy używamy od roku i nie narzekam.
A nasz domek nie jest zbyt wielki, pokoiki ma małe, takie około 10 m, ale moim zdaniem na sypialnie wystarczą, jak za kilka lat zrobimy górę, to wtedy z pokojów na dole zrobimy pokój do pracy i pokój zabaw:-) a na górze będą sypialnie. Do tego czasu na dole jeden pokój będzie naszą sypialnią drugi dziewczyn a salon będzie służył do zabaw wszelkiego rodzaju ;-):-D

Ale się u Was dzieje...:szok:

Remeny, baardzo mi się podoba wasza przyszła kuchnia... i ta zielona glazura świetnie pasuje do koloru terakoty:tak: no i jak na taki metraż, to szafek masz co niemiara:-)
Asia, ładnie prezentuje się domek... a okna naprawdę super:tak:
No i świetne plany:-)
Remeny - ja miałam w mieszkaniu 4 metry :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. Jak będę w domu to wrzucę zdjęcia:-D:-D:-D
A ja tyle właśnie mam:-( ale przynajmniej własne:tak:
Stefanna, jak zawsze nowocześnie... przypomina mi to kuchnie w domach amerykańskich z programu "Dom nie do poznania":-)

Oto nasze 4 katy. Sypialni naszej nie wklejalam bo paskudny kolor jest :-) jak przemaluje to wtedy pokaze haha No i najmniejszej sypialki tez nie ma bo tam zrobilam sobie jak narazie garderobe :-D

Kuchnia (jeszcze tylko okap trzeba zalorzyc)

Salon

Jadalnia (tylko stolu jeszcze nie mamy;-))

Wejscie

Lazienka

Pokoj Michalka (rybki na scianie jeszcze nie skonczone, benda na kazdej scianie, tylko nie mam czasu zeby skonczyc)

dusia super masz w domku:tak:..fajny taki amerykański styl..a raczej cały dom;-):tak:..Pokój Michałka super ..i te rybki:tak:... I sama sobie sprzątasz te swoje 4ry kąty?..

Dusia, ładny masz dom. I jaki porządek :szok: Ja nie nadążam. Jak jednego dnia uda mi się w końcu ogarnąć mieszkanie, żeby jako tako wyglądało, to następnego już tego nie widać :-(

reklama
Dusia ale masz śliczny i przytulny domek!!!;-):tak:
A pokoik Michałka superowy - też planuję coś moim dziewczynkom fajnego wymyślić, ale zobaczymy co z tego wyjdzie... I widzę zasłonki/firanki z Ikei!:yes::wink::yes:
Szkoda tylko, że zdjęcia takie małe i nie mogę ich powiększyć, bo pięknie u Ciebie!:-)

Do góry