reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Asia - super domeczek!!! Zdjecie rzutu :szok: ale wielką masz chałupę :szok: z zewnątrz nie wygląda na tak dużą:-)
Stefanna - no kuchnia pierwsza klasa, i chyba też mi się podoba wersja szafkami poziomymi ;-)

Zdjęć na razie nie zrobię z wiadomych względów (brak aparatu) ale jak tylko będę mieć to cyknę :-)
Co do sprzętów to lodówa Indesit, zmywarka Candy, pralka Gorenje :baffled: Wyboru nie było zbytniego
Indesit BAAN 13 PX - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
Candy CDI 5012 E10 - RTV EURO AGD Lider rynku RTV i AGD w Polsce
- porównanie ofert i cen w sklepach internetowych
(za pralę przepłaciliśmy patrząc na cenao :baffled:

reklama
Weronika my też mamy lodówkę Indesit ale inny model, a pralkę mamy LG. Obie rzeczy używamy od roku i nie narzekam.
A nasz domek nie jest zbyt wielki, pokoiki ma małe, takie około 10 m, ale moim zdaniem na sypialnie wystarczą, jak za kilka lat zrobimy górę, to wtedy z pokojów na dole zrobimy pokój do pracy i pokój zabaw:-) a na górze będą sypialnie. Do tego czasu na dole jeden pokój będzie naszą sypialnią drugi dziewczyn a salon będzie służył do zabaw wszelkiego rodzaju ;-):-D

Ale się u Was dzieje...:szok:

Remeny, baardzo mi się podoba wasza przyszła kuchnia... i ta zielona glazura świetnie pasuje do koloru terakoty:tak: no i jak na taki metraż, to szafek masz co niemiara:-)
Asia, ładnie prezentuje się domek... a okna naprawdę super:tak:
No i świetne plany:-)
Remeny - ja miałam w mieszkaniu 4 metry :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. Jak będę w domu to wrzucę zdjęcia:-D:-D:-D
A ja tyle właśnie mam:-( ale przynajmniej własne:tak:
Stefanna, jak zawsze nowocześnie... przypomina mi to kuchnie w domach amerykańskich z programu "Dom nie do poznania":-)

Oto nasze 4 katy. Sypialni naszej nie wklejalam bo paskudny kolor jest :-) jak przemaluje to wtedy pokaze haha No i najmniejszej sypialki tez nie ma bo tam zrobilam sobie jak narazie garderobe :-D

Kuchnia (jeszcze tylko okap trzeba zalorzyc)

Salon

Jadalnia (tylko stolu jeszcze nie mamy;-))

Wejscie

Lazienka

Pokoj Michalka (rybki na scianie jeszcze nie skonczone, benda na kazdej scianie, tylko nie mam czasu zeby skonczyc)

dusia super masz w domku:tak:..fajny taki amerykański styl..a raczej cały dom;-):tak:..Pokój Michałka super ..i te rybki:tak:... I sama sobie sprzątasz te swoje 4ry kąty?..

Dusia, ładny masz dom. I jaki porządek :szok: Ja nie nadążam. Jak jednego dnia uda mi się w końcu ogarnąć mieszkanie, żeby jako tako wyglądało, to następnego już tego nie widać :-(

reklama
Dusia ale masz śliczny i przytulny domek!!!;-):tak:
A pokoik Michałka superowy - też planuję coś moim dziewczynkom fajnego wymyślić, ale zobaczymy co z tego wyjdzie... I widzę zasłonki/firanki z Ikei!:yes::wink::yes:
Szkoda tylko, że zdjęcia takie małe i nie mogę ich powiększyć, bo pięknie u Ciebie!:-)

Do góry