reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
weronikaa świetne masz te kolorki :-) i zazdroszcz e "końcówki"

ninja postawię ci chyba pomnik Wielkiej Budowniczowej!! Jesteś niesamowita! trzymam kciuki, żebyśmy na wiosnę spotkali się na parapetówie!! (tak delikatni wkręcamsię na imprezę;-))

stefanna ten rózowy też nie bardzo mi sie spodobał.. do bordowego mam już dodatki, ale nie jestem zbyt trwała w moich wyborach.. tym bardziej, ze t pierwsze meble, które widziałam:-)

skaba, ja te mebelki widziałam juz jakiś czas temu i też kupiłabym dzieciakom, tylko że wczesniej dostaliśmy meble od znajomych i póki co nowych nie potrzebujemy. Ale podobaja mi sie bardzo!

weronikaa, ja też będę mieć pomarańczową kuchnię :) Tyle że nie całą a jedna ścianę. Zielone płytki, przeciwległa ściana pomarańczowa a reszta ścian kremowa.

ninja, jesteś niesamowita, sama tego wszystkiego doglądasz, nic dziwnego że jesteś czasem zmęczona i zniechęcona. Ale końcówka już bliżej niż dalej, a jak się wprowadzisz to będziesz miałą szalona satysfakcję że to wszystko sama zrobiłaś :)

A mój mąż skończył projekt kuchni, pewbie jeszcze cos tam ulegnie zmianie (jak kolor blatu na przykład) ale to juz będa drobiazgi.
projektkuchniaoj5.th.jpg

hmmmm... dlaczego to takie małe?

Remeny, widzę, że też masz małą kuchnię. Fajnie to zaplanowaliście.
A tu obrazek troszkę większy
projektkuchniaoj5.jpg

giza, jesteś niezawodna :)
Kuchnia ma całe 7 metrów, koniecznie chcemy tam jeszcze wcisnąć choc mały stół żeby Jacek uczył sie jeść w kuchni. Mamy juz przerobione serki, jajka i dżemy w pokoju, dziękuję :) Był problem żeby wcisnąć do naszej zabudowy wszystkie potrzebne sprzęty, ale wydaje nam się że sie udało :)

Remeny my mamy kuchnię około 9 m teraz a mamy w niej o połowę mniej szafek. Za to w domu to zanim uzbieramy kasę na kuchnię z prawdziwego zdarzenia to chyba kilka lat się pomęczymy.

Wkleję Wam zdjęcie obrazujące stan domu jaki udało nam się osiągnąć w tym roku, w środku są tynki ale jeszcze nie ma wylewek na podłodze. To widok z "ogrodu" na dom:

dommm.JPG

Już nie byłam tam od wakacji, bo cały czas albo pogoda nie ta albo dzieciaki chore :baffled:

ninja, no nie powiesz że 7 m kw to salony :D Mi się marzy jasna, przestronna kuchnia, z wielkim drewnianym stołem, spiżarnią i drewnianymi mebelkami :) Ale na to musimy jeszcze poczekać.

AsiaM, chcemy zabudować po sufit bo mamy mnóstwo gratów i koniecznie chcemy je pochować. Jak się zamknie bałagan w szafce to nie będzie go widac, nie? :)

reklama
Do góry