reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

reklama
Skaba - piękne te meble wynalazłaś!!!:-)
Stefanna - świetnie wyglądają elewacje domu!:tak::tak::tak:
Weronikaaa - co za szalone kolory, ja też miałam taką kuchnię (Tropikalna Pomarańcza z Duluxa) w Lęborku :tak::tak::tak:. Sypialnia była czerwona a korytarz jak i u Was - jak pierwsza wiosenna trawa.
Teraz stawiam jednak zdecydowanie na cały dom w kolorach ziemi.
Mam tak teraz u rodziców i świetnie się czuję. No może sypialnię swoją zrobię bordo z jakimiś wstawkami tapet.

A u nas tak: rozłożyli na całym parterze podłogówkę, poddasze ocieplone, wczoraj kupiliśmy kominek i mam zamiar zamontować go sama tymi-ręcami w piątek. We wtorek robią wylewki a piątek kotłownię - jak wszystko zagra, to w sobotę będzie w domu cieplutko :-)
Ale kasy to poszło już w ch... :baffled::baffled::baffled::baffled:

A potem to już na spokojnie.
Przy dobrych wiatrach i jeśli obejdzie się bez zaskoczeń to wprowadzimy się wiosną ale niestety bez mebli...:sorry2:

Weronika błahahaha ja mam model ślężan z archetona:-D;-)
nie am sei czym chwalic przy waszych cudenkach to mój wymieka:-p:-D
Ninja to juz niedługo do wiosny:rofl2: i szacuneczek podziwiam cie za to ze tak duzo robisz i to z małym Tymonem:-)

Mrowa - no faktycznie prawie identyczny, tylko na poddaszu masz o 1 pokój więcej i większy holl ;-)
To wklejaj mi tu pędem po kolei kuchnię, łazienkę itd. :tak: Ciekawa jestem jak moja chata urządzona jest u kogoś innego :-):rofl2:

Mrowa - no faktycznie prawie identyczny, tylko na poddaszu masz o 1 pokój więcej i większy holl ;-)
To wklejaj mi tu pędem po kolei kuchnię, łazienkę itd. :tak: Ciekawa jestem jak moja chata urządzona jest u kogoś innego :-):rofl2:
a przyjedz sobie kochana i zobacz na własne oczy;-)

Skaba mebelki marzenie!!:-)
Weronika to już naprawdę końcówka!:tak: Zaraz sie wprowadzicie do tego ślicznego domku:-)

Dziewczyny alez wam te domy rosna ...wow... az milo popatrzec! I na dodatek takie ladne :-)
A watek zaczynal sie chyba od dzielenia sie planami jak sie nie myle :-)

Weronika to Wy z Mrowa macie prawie identyczne domki - czułybyście się jak u siebie, hehe:-D:-D
Weronikaa zazdroszczę Ci tej końcówki, bo mi już czasami ręce opadają jak mam kolejne rzeczy wybierać, ale na szczęście za jakiś czas mi przechodzi i z nową siłą ruszam na poszukiwania kolejnych mebli itp....;-):tak: Ślicznie już domek wygląda - teraz jeszcze panele, mebelki i można się wprowadzać prawda?!:-)

Ninja trzymam kciukasy żeby nie było żadnej obsuwy i czekamy na foto-relację z wylewania!;-):tak:
Podziwiam i chylę czoła przed Tobą...!:yes::yes::yes:

Skaba ja też mam te mebelki upatrzone dla Martynki - tyle, że wersję Sawanna. Na początku myślałam o różowej Orchidei dla Zuzy, ale jak ją zobaczyłam na żywo to mi się ten róż nie podoba...:no: No i teraz na tapecie są te mebelki, które ostatnio wklejała Ewcia dla Kruszki!

A ja zabrałam się za kuchnie, bo moja Pani Małgosia od łazienek jest chora i stanęłyśmy w miejscu, buuu:-:)-(

Zawiozłam wczoraj do Atlasa kuchnię do wyceny - strasznie jestem ciekawa co Pani fajnego wymyśli...! :sorry2:
No i już się nie mogę doczekać, a czekać muszę aż do piątku...:crazy:
Bardzo fajnie mi się z babeczką rozmawiało - widać, że zna się kobietka na rzeczy, no i najważniejsze, że nic mnie to na razie nie kosztuje!
We Wrzosowej życzą sobie 300zł na dzień dobry, a w Ruście 500zł - niby koszt projektu, który potem potrącają z zamówienia...

Jeśli chodzi o fronty to wybrałam jasny krem na górne szafki i wysoką zabudowę, a na wyspę i dolne szafki taki nie za ciemny orzech. Uchwyty aluminiowe, chowane we frontach. Oczywiście blat z jasnego, beżowego granitu, ale obawiam się, że wyjdzie kosmicznie - najwyżej będziemy szukać innej alternatywy... ;-):tak:

reklama
Weronikaa zazdroszczę Ci tej końcówki, bo mi już czasami ręce opadają jak mam kolejne rzeczy wybierać, ale na szczęście za jakiś czas mi przechodzi i z nową siłą ruszam na poszukiwania kolejnych mebli itp....;-):tak: Ślicznie już domek wygląda - teraz jeszcze panele, mebelki i można się wprowadzać prawda?!:-)

Stefanna - ciesze sie że to już końcówka, i dobrze że Power Ci nie mija :-) Już niebawem i Ty będziesz na finiszu :-)
P.S. Mają nam dziś mebelki do kuchni przywieść, pozostaje je tylko złożyć i będzie git!

Ninja- oby wszystko poszło zgodnie z planem, ale pędzisz :szok:

Do góry