reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Wiecie co? - a ja to nie mam szału na takie urządzanie :confused: Patrzę, by było funkcjonalnie a reszta to przyjdzie z biegu chyba :sorry2:

Weronikaa - zazdroszczę zaradności tych Twoich facetów - ile to Was taniej wyjdzie!!!!! No i gratulacje z odwalonych tylu metrów własnoręcznego malowania!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ninja - święte słowa!!! ;-) a co do moich facetów - oj tak, dużo kasy w kieszeni zostaje :rofl2: tak to pewnie na tynkach byśmy osiadli i kredyt, kredyt, kredyt:-(, a jak dotąd to jeszcze o "swoim" jedziemy":-)

Giza - dzięki!!! Masz rację co do pralki Aristona :wściekła/y: moi rodzice ją mają model Margherita 2000 (czy jakoś tak) i porażka, nie dość że głośnia jak czort przy wirowaniu to jak była jeszcze na gwarancji to z 5x była serwisowana, jak sie gwar. skończyła to chyba ze 3x i ostatnio jak był facet to powiedział, że jak następnym razem nawali to nie ma sensu naprawiać tylko kupić nową :szok::wściekła/y:
Dzięki, jeśli chodzi o zmywarę, bo ja właśnie nastawiałam się na 45cm:sorry2: ale skoro tak radzisz to pewnie weźmiemy tę większą

Muszę się pochwalić, że jutro zamawiamy mebelki do kuchni :-) wkleję Wam wizualizację którą stworzyłam

reklama
Weronikaa super wizualka Twojej kuchni!:rofl2: Jak Ty taka projektanka jesteś to ja poproszę o zaprojektowanie mojej kuchni - o ile za drogo nie bierzesz, hehe;-):tak:
Jeśli chodzi o sprzęty to ja nie za bardzo mam doświadczenie...:no:
Obecnie mam lodówkę z Electorluxa i teraz zamówię taką samą tyle, że pod zabudowę, bo jestem z niej bardzo zadowolona! Mam taką jak pisze Giza - osobno rozmrażam lodówę, a osobno zamrażarkę i to jest super!
Zmywarkę na pewno kupię 60-tkę i taką też Ci radzę. Teraz jesteście w trójkę, a jak powiększycie rodzinkę to tym bardziej przyda się większa. Patrz na to żeby był program krótki i żeby była funkcja dokładania - jak czegoś zapomnisz to możesz przerwać zmywanie w trakcie i dołożyć jeszcze jeden talerz czy kubek - praktyczne, bo prawie zawsze się o czymś zapomni...:sorry2: Moi teściowie mają z Amica i są też zadowoleni - nie psuje się i nie ma z nią żadnych problemów. Podobno dobry jest też Bosch i Wirhpool.
A pralkę mam teraz z Candy i też jestem zadowolona. Będę chciała kupić jak najprostszą, max 1000obr, bo potem ubrania są zbyt pomięte i żeby miała funkcję poboru wody w zależności od ciężaru prania.

A gdzie fotki kominka - Ty myślisz, że taką suchą relacją się wymigasz Kochana...!?;-):tak:

Stefanna- biorę meble z Bogfranu Meble BOG-FRAN
i jest tam opcja Design gdzie można zaprojektować kuchnię, wpisujesz wszelkie jej gabaryty, okna, drzwi, wybierasz fronty, (nawet kolor ścian, tapety, posadzkę) i wklejasz sobie co Ci pasuje . Ale jak chcesz to oczywiście nie ma sprawy:-):tak:

Mam mieć jutro aparat to cyknę kilka fotek z domku i Nelce też porobię ;-), ale jeszcze nie ma płytek na posadzce :-( i w półce na drewno:-(

Weronika ładna sobie zaprojektowałas jak bedzie ci cos nie pasic to nie bedziesz miec na kogo zwalic;-):-D
my mamy akurat wszystkie kuchenne sprzety z aristona i to juz 5 lat i jak anrazie odpukac wsio ok;-)

Weronika świetny projekt, wygląda bardzo funkcjonalnie:tak::tak: mnie też się strasznie podobają te mebelki i jak była w planie kuchnia to już się do nich przymierzałam, ale ze względów finansowych remoncik się odwleka:-:)-:)-(
Co do sprzętu, to możesz sobie poczytać na skąpcu, albo ceneo opinie klientów - ja tak robiłam przed zakupem lodówki i jestem zadowolona (mam Aristona).

Siwona - funkcjonalność to priorytet nr 1 w naszym domu:-) każdy skrawek ma być wykorzystany;-)

jesssu osiwieje zaraz!!! czytam i czytam i chyba lodówke weźmiemy taką :
Gorenje RK 4296 E - opinie i recenzje internautów o towarze
jednym z podstawowych kryteriów jest szerokość (bo zostaje nam na lodówkę 55cm:-()

no i teraz POMÓŻCIE!!! :szok:Zmywarka wolno-stojąca czy pod zabudowę?
Znalazłam taką Candy wolno stojącą Candy CDF 322 AX - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych i teraz się zaczęłam zastanawiać czy nie zdecydować się na nią:sorry2:

reklama
Do góry