Wiecie co? - a ja to nie mam szału na takie urządzanie Patrzę, by było funkcjonalnie a reszta to przyjdzie z biegu chyba
Weronikaa - zazdroszczę zaradności tych Twoich facetów - ile to Was taniej wyjdzie!!!!! No i gratulacje z odwalonych tylu metrów własnoręcznego malowania!!!!!!
Ninja - święte słowa!!! ;-) a co do moich facetów - oj tak, dużo kasy w kieszeni zostaje tak to pewnie na tynkach byśmy osiadli i kredyt, kredyt, kredyt:-(, a jak dotąd to jeszcze o "swoim" jedziemy":-)
Giza - dzięki!!! Masz rację co do pralki Aristona moi rodzice ją mają model Margherita 2000 (czy jakoś tak) i porażka, nie dość że głośnia jak czort przy wirowaniu to jak była jeszcze na gwarancji to z 5x była serwisowana, jak sie gwar. skończyła to chyba ze 3x i ostatnio jak był facet to powiedział, że jak następnym razem nawali to nie ma sensu naprawiać tylko kupić nową
Dzięki, jeśli chodzi o zmywarę, bo ja właśnie nastawiałam się na 45cm ale skoro tak radzisz to pewnie weźmiemy tę większą
Muszę się pochwalić, że jutro zamawiamy mebelki do kuchni :-) wkleję Wam wizualizację którą stworzyłam