reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Zazdroszczę, u mnie znacznie wiecej. Od początku jakieś 6 kg :-[ i to bez objadania się słodyczami.
agusia9915
Matka wariatka
u mnie waga nawet nie drgneła
K
KAsIUleNkA
Gość
Ja jestem w 28 tygodniu ciazy i przytyłam 11 kg, wcale sie nie objadam dziecko jest malutkie jak na ten miesiac, mam duzo wod plodowych i podczas lata bardzo puchlam i woda mi sie zastala w ciele, takie kg szybko sie gubi ale mam nadzieje ze juz duzo nieprzytyje moja przyjaciulka przytyla w ciazy 30 kg jest 10miesiecy po porodzie i jest szczuplejsza niz przed ciazą jest sucha i caly czas chudnie, podczas karmienia piersia gubi sie duzo kilogramow a podczas samego porodu mozna zgubic do 9 kg odrazutakwiec do wszystkich dziewczyn zle niebedzie niewazne ile przytyjecieCzasami do 6 miesiaca moze waga nie drgnąc napomiast w 7 nagle tyje sie 20 kg narazto jest tragedia to spotkalo moja kuzynke dletego uwazam ze zemna zle niebedzie bo tyje rownomiernie
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
To niestety nie jest regula,ze jak sie karmi to sie pieknie chudnie.Bardziej prawdopodobne jest to,ze mama jets tak zajeta,ze nie je duzo... .Ja karmilam moja corcie 8 miesiecy(tylko tyle chciala) i sobie pieknie tylam,bo pozwalalam sobie na rozne rzeczy...
agusia9915
Matka wariatka
JA W PIERWSZEJ CIĄŻY MIAŁAM 36 KG WIECEJ I SCHUDŁAM WZASADZIE JAK PRZESTAŁAM KARMIC. A TERAZ NIC WAGA STOI. DO TEJ PORY,Z PIERWSZYM MIAŁAM JUŻ 15 KG WIECEJ A TERAZ ....
reklama
wiecie co tak sobie posmyslalam ze waga wogole sie nie przeklada na wyglad bo ja przytylam tylko 1,5 kg a wygladam jakbym 10 miala do przodu a moja kumpela ktora w ciazy przybrala 20 kg wygladala tak szczuplutko na dodatek taki malutki brzuszek