reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

O kurcze mamoQ, rzęsy niesamowite, rzeczywiście jak sztuczne. Ja mam swoje dość długie, nawet rzadko je maluje, to ciekawe, jak by wyglądały po potraktowaniu tym cudem. Musze przetestować w Sephorze, a potem poszukać gdzieś taniej :-)

reklama
Mamo Q- ogłaszam cię posiadaczką najpiękniejszych rzęs, jakie w życiu widziałam!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: to, że jestem mega pozytywnie pod wrażeniem to mało powiedziane moja droga! po prostu CUD!!!! oj, coś mi się wydaje, że z natury również masz piękne rzęsy, bo cała jesteś prześliczna :-):-):-) kurcze, czemu ten tusz kosztuje w Polsce 115 zł, bym go sobie zaraz kupiła, a tu licho z kasą u nas :no::-( no ale tak jak sobie wcześniej obiecałam, jak będzie okazja ( moje urodziny) poproszę męża o ten tusz :-) a z tymi brwiami - to super sprawa!!!!
welonka,
jak coś znajdziesz na allegro, błagam daj cynk!!!!:tak::tak:;-)a wstawiłabyś zdjęcie swoich rzęs, po wymalowaniu tym tuszem???;-)

Dziewczyny jak czegoś potrzebujecie taniej dajcie znać przeciez ja mogę tu Wam kupić i przesłać jak duża paczka to troche lipa bo duzo kosztuje przesyłka ale jak mała rzecz typu tusz to wtedy moge listem wysłać i jest tanio:rofl2: Gaal idz sobie do Sephory tak jak pisała Ewitka i przetestuj go i jak Ci się spodoba ja Ci go tu mogę kupić, na dniach pojde do sklepu jak Quintus lepiej sie poczuje zobaczyć czy maja to do brwi jeszcze to kosztuje ok 3 euro czyt. 10,50 pln i ktora chce moge kupic i wysłac bo na allegro patrzyłam nie ma:-( a naprawde fajna rzecz i starcza na lata.:rofl2:

A jak cos wiekszego potrzebujecie to ja sie w sierpniu do Polski wybieram moge przywieżć i wysłac z Polski będzie taniej.:tak:

Gaal postaram się wstawić moje rzęsy :-) tylko muszę zrobić zdjęcie ;o)

No to wstawiam. Dziewczyny ja mam starsznie krótkie rzęsy a ten tusz zrobil rewelację ;o)
Zobaczcie jakie ja mam beznadziejne brwi, rzadkie, porozwalane i bezkształtne.
Więc może przydałby mi się ten wynalazek co Mama@ poleca do brwi :-D

Welonko Ty sobie je tak ładnie pomalowałas ja to walę go chyba tonę:szok::-D:rofl2: ale ja tapeciara jestem:tak:, brwi masz dużo ładniejsze od moich:rofl2::-D.

Piękne oczęta:tak:.

MamoQ dziękuję za komplement :-) a tusz to ja z rana tak normalnie nałożyłam bez starania ;o) więc pewnie gdybym się postarała to bylby jeszcze lepszy efekt :)

Miłe mamcie pociech swych. Od dzisiaj zaczynamy tworzyć. Kto chętny niech się przyłącza. Ja zbieram przeróżne papiery, takie sianka od kwiatów, kupuję kolorowe piórka, naklejki, papiery kolorowe, kolorowe kartki do drukarki. i 3mam w specjalnym pudle na różne okazje.Poniżej prezentuje swoje dzieła z opisem co, jak i skąd. Na początek najbardziej aktualna sprawa, czyli zaproszenia na roczek:
http://img258.imageshack.us/img258/3923/img0040kc8.jpg
Kupiłam w sklepie papierniczym duży arkusz papieru za około 5 zł. Wycięłam format, który mieści się do najtańszych białych kopert, w markecie wyszukałam wśród opakowań do prezentów taki pognieciony papier i wycięłam go zaokrąglając rogi a na to wydrukowane zdjęcie mojej wróżki.Skrzydła kupiłam w H&M. Wstążeczka zakupiona gdzieś w hurtowni z ozdobami. Środek nie jest jeszcze gotowy, ale każda kartka ma treść z zaproszeniem, czy życzeniami, a u góry jakąś ładną sentencję.

ja piernicze little me - coz za talent. tak kartka wyglada lepiej niz gotowce. przesliczna. naprawdę. nie no pomysl super masz, ale jak spojrzalam na ta kartke to stwerdzilam, ze moj brak talentu nie wrozy pieknych, jak twoje kartek. chyba jednak bede musiala kupic, choc najchetniej kupilabym od ciebie:tak:.

a zdjecia przyklejasz kazdemu inne czy jedno wywolalas wiele razy?

i skad te wstazeczki i kwiatki na nich? nie no ja nie wiem jak sie do tego zabrac, a na pewno bylaby to fajna zabawa.

Błagam Cię no sama zobacz, że to nic wielkiego! Robisz zdjęcie i naklejasz. Dotychczas wywoływałam foty, ale za drogi interes i zawsze za duży format. Teraz mój mąż wydrukował na jakiejś lepszej drukarce, ale jak masz kolorową w domu, to też będzie ok!
Kolejna rzecz to kartka na Wielkanoc:
http://img258.imageshack.us/img258/2618/img0037my3.jpg
Kosz z kwiatami wypożyczyłam od babci. Amela siedzi na firanie...Z koszyka miały wyglądac jaja, ale palanci tak mi zdjęcie ucięli!!! Moje dziecię jak widzicie ma zasadę MYSIA DO SERKA SIĘ NIE ŚMIEJE więc uśmiechu nie ma, za to i tak się ciesze, ze podkowy nie zaprezentowała na ustach. Podobnie jak poprzednio kupiłam duży arkusz papieru zielonego w papierniczym. Ten za około 3 zł. Nakleiłam fotę i wokół wysmarowałam ją klejem i nakleiłam zwykłą bibułkę zieloną i żółtą i przesuwałam ta palcami żeby się harmonijka zrobiła.

reklama
nie no jestem pelna podziwu. artysta z ciebie obudzony moja droga, a ze mnie patafian lewus:-D. chcialabym kurde zrobic sama, ale nie wiem od czego zacząć i co kupic. nie wiem jaki klej. no nic nie wiem. moze zaproponujesz mi liste zakupow wraz z miejscami, gdzie to kupic, nie adresy tylko np. ze pasmanteria:-D

Do góry