reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co robimy dla siebie i dla własnej przyjemności? Hobby, wyjścia, zakupy itp

MamaQ tusz zakupiony :tak::-), ale u nas kosztował aż 115zł :szok: ale jeśli jest taki super to warto było tyle wydać :-D
Jutro jak go wypróbuję to dam znać :-)

Je sli chodzi o płaszczyk i kalosze to płaszczyk też zakupiony a gumiaków już nietety nie było :wściekła/y:

reklama
MamaQ tusz zakupiony :tak::-), ale u nas kosztował aż 115zł :szok: ale jeśli jest taki super to warto było tyle wydać :-D
Jutro jak go wypróbuję to dam znać :-)

Je sli chodzi o płaszczyk i kalosze to płaszczyk też zakupiony a gumiaków już nietety nie było :wściekła/y:

Jak Ci się spodoba to nastepnym razem kupię Ci tu kosztuje 20 euro tj 70 zl;-)

A my pojechaliśmy z m. na zakupy, bo chciał sobie kupić dżinsy, no i przy okazji ja upatrzyłam sobie spodnie i kupiłam. Tylko synuś przespał zakupy i nic nie dostał :-) Ale ja mu to wynagrodzę. W końcu muszę mu kurteczkę wiosenną kupić.
Co do kosmetyków, bo wcześniej był poruszany ten temat, to ja mam co miesiąc nową "dostawę", bo od dawien dawna jestem konsultantką Oriflame, dodatkowo mam koleżankę w Avonie i bardzo mi to odpowiada, bo z kosmetyków jestem zadowolona, nie są drogie, jak się kupuje w promocji, a nie muszę chodzić po sklepach i szukać, szczególnie jak szukam odpowiedniej dla siebie pomadkę - albo zamawiam sobie wcześniej próbkę, albo jak mi nie odpowiada kosmetyk to go oddaję. To jest u nich super. Kiedyś kupowałam Astora, Max Factor itp ale po tym jak na polski rynek zaczęli rzucać buble i się "sparzyłam" na cieniach, które mi się zbryliły, przestałam kupować w sklepach.

A my pojechaliśmy z m. na zakupy, bo chciał sobie kupić dżinsy, no i przy okazji ja upatrzyłam sobie spodnie i kupiłam. Tylko synuś przespał zakupy i nic nie dostał :-) Ale ja mu to wynagrodzę. W końcu muszę mu kurteczkę wiosenną kupić.
Co do kosmetyków, bo wcześniej był poruszany ten temat, to ja mam co miesiąc nową "dostawę", bo od dawien dawna jestem konsultantką Oriflame, dodatkowo mam koleżankę w Avonie i bardzo mi to odpowiada, bo z kosmetyków jestem zadowolona, nie są drogie, jak się kupuje w promocji, a nie muszę chodzić po sklepach i szukać, szczególnie jak szukam odpowiedniej dla siebie pomadkę - albo zamawiam sobie wcześniej próbkę, albo jak mi nie odpowiada kosmetyk to go oddaję. To jest u nich super. Kiedyś kupowałam Astora, Max Factor itp ale po tym jak na polski rynek zaczęli rzucać buble i się "sparzyłam" na cieniach, które mi się zbryliły, przestałam kupować w sklepach.

No własnie często polskie odpowiedniki wcale nie dorównują oryginałom a tylko przewyższają ceną.

Zaraz wstawie zdjecie rzęs pomalowanych tym tuszem:-D i dodam że mam rzęsy swoje krótkie i rzadkie.:sorry2:

Oto one jak dla mnie rewelka:)

ja1lc1.jpg

ja2ms0.jpg

MamoQ śliczne zdjęcia ;o) PIĘKNA Z CIEBIE KOBIETA ;o) a rzęsy normalnie jak scenowe :O)
Ja dzisiaj wypróbowałam tusz i rzeczywiście jest rewelacyjny !!!
Dziękuję bardzo bo gdybyś nie Ty to bym o nim nie miała pjęcia ;o)

Trzeba namówić resztę kobitek :-D

Cieszę się że Ci się spodobał, ja lubię takie grube posklejane rzęsy:zawstydzona/y: więc go sporo nakładam i przetestowałam już 1000, nie oprze się żaden facet takiemu spojrzeniu:laugh2: i jak narazie ten jest najlepszy dla mnie:sorry2: mam jeszcze do zareklamowania super sztuczke na brwi za 3 euro ale muszę to sfotografować jak bedę miła troche więcej czasu bo nie da sie tak opisać:dry:.

Znalazłam tylko moj jest firmy Aidor też go znalazłam ale tej firmy lepiej pokazane jest zdjecie i w tej chwili kosztuje 3 euro a wcześniej jako nowość kosztowało 20 euro.

98qb7.jpg

Tak jak na zdjeciu puder, pedzelek i forma, kolor pudru jest różny dopasowujesz do swojego naturalnego odcienia albo wybierasz ciemniejszy żeby przyciemnić, no i przyklada się tą fomę do brwi i maluje pędzelkiem, efekt super:) forma idealna brwi jak marzenie w 3 sekundy;)

Dziewczyny jak macie jakieś dobre pomysły na poprawienie natury to piszcie:)

reklama
No to mnie powaliłaś tymi brwiami :-) Nawet nie slyszałam o czymś takim. Moglabym to wypróbować bo ja mam takie liche brwi. Poszukam u nas na allegor ;o)

Do góry