reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A co do imion naszych pociech to... / Drugie imię :-)

reklama
u mnie bedzie chłopczyk i bedzie nazywal sie .

butterfly ja mam na imie Kornela i zdrobnienia są rozne: nelka, nelcia, prunelka, kornelcia, kora, korcia itp.

Tak sobie właśnie dumałam, dumałam.. Czytałam nasze posty za czasów ciąży.. tak fajno było na forum... jak się zastanawiałyśmy jak będą miały nasze słodziaki na imię.. i widzę, że sporo z nas zmieniło imię po narodzinach...

A powiedzcie, czy Wasze maluchy mają drugie imię?
Moje słodziaki mają. Oba:
Julia Aleksandra i Jakub Igor

Natalka nie ma drugiego imienia bo maz sie nie zgodzil bo on ma tylko jedne i zaluje bo fajnie byloby jakby miala 2 a poza tym tesciowa ciagle gadala zeby dac po niej imie drugie i stwierdzilam ze jednak jeno, nie zrobie krzywdy dziecku:-D;-)a na poczatku miala byc oliwka ale tez tesciowa obrzydzila mi to imie bo ciagle gadala oliwka banbino:wściekła/y: ale jak kiedys bedzie druga cora to napewno Nikola

hehe, mili, wysłałaś post dokładnie o północy :rofl2:

mój miał być Igor, pewnie pamiętacie.. ale Julka i M wywalczyli Kubusia :-D:-D więc Igor ma tylko na drugie...

Celinka nie ma drugiego imienia, bo stwierdziliśmy z mężem, że to tylko kłopot w późniejszym życiu.
A tak wogule to Celinka miała mieć na imię Dorota. Tylko zmieniłam zdanie po poznaniu kuzynki męża, bardzo niemiła osóbka z niej.

Dziewczyny a z skąd pomysły na takie a nie inne imię???
Celina dlatego, że rzadkie:-D, tak jak nasze imiona, zwłaszcza moje, bo męża ostatnio zrobiło się popularne.

reklama
Bo u nas u żadnych znajomych nie ma Oliwiera no i książke czytałam i mi się spodobało
zresztą u nas same oryginalne imiona to i syn nie mógł miec popularnego bardzo
Ja Estera maż Klaudiusz wiec synek Oliwier
hihihiihiih

Do góry