reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A co do imion naszych pociech to... / Drugie imię :-)

reklama
my mielismy bardzo duzo pomysłow ja chcialam Olafa, Oliviera albo Oskara ale moj J nie chciał,stwierdzil ze to bardzo popularne imiona teraz i w przedszkolu wszyscy chlopcy beda tak mieli na imie, potem miał byc Kubuś ale mam wujka o tym imieniu i jakos nie za bardzo potem miał byc Łukaszek ale J ma samych kolegow o tym imieniu no i padło na Wiktora no i drugie imie ma po tatusiu
Wiktor Jacek

ale jak bede miec córeczke to będzie Lena, tak planowaliśmy ale jest Wikuś :-)

A ja mam siostre o imieniu Adrianna :-) zreszta u mnie duzo imion:
Agnieszka, Marta, Adrianna , Maja , Anna- Maria i Kacperek :-) rodzice mieli co wymyślac :-) i każda ma imie z jakiegos powodu ale nie będe sie nad tym rozwodzic wkoncu to forum o naszych maluchach a nie rodzenstwie.

Ostatnia edycja:
Adrianna Adrianną, a Ada Adą :-) Mn óstwo ludzi się o to pyta, a ja za każdym razem muszę tłumaczyć, że Ada nie ma na imię Adrianna :p Maja to bym chciała drugą córeczke nazwać :-D

a to takie buty to Ada ma na imie no widzisz a ja myslałam ze jest roznica tylko między Adrianną i Adrianą a Ada to tylko takie zdrobnienie. Ale jak widac czlowiek uczy sie przez całe życie :-) :-D

Maksio ma drugie imię. W dniu w którym dowiedziałam się że będzie chłopcem,od razu było postanowienie,ze będzie miał drugie imię po dziadku, a moim kochanym tatusiu. Tak więc jest Maksymilian,Wiesław :tak:Tata tak pragnął wnuków....

nasz aniołeczek tez ma drugie imie. Nicola Justyna.
Nicolka bo od razu nam sie to imie spodobalo, a przez c dlatego, zeby nie bylo problemow w papierach tutaj w anglii, bo tutaj tez maja nicole przez c wlasnie. a Justynka bo... mialo byc na poczotku jako pierwsze imie :):laugh2:

u nas jest tylko jedne imie-Wiktoria, a to dlatego ze z mezem chcielismy zeby bylo moje lub jego imie z bierzmowania, gdyby chlopiec byl to adaś:tak:
a zawsze podobalo mi sie vanessa ale w domu mowili ze nie za bardzo:confused:

reklama
witam .kamil tez ma drugie imie. niewiem czy pamietacie my zastanawialismy sie czy dac na pierwsze kamil czy krzysiu wiec ma kamil ,krzysztof.najpierw mialo byc odwrotnie ale wkoncu ostateczna wersja zostala taka

Do góry