Niunia ja też z bierzmowania ma wiktoriau nas jest tylko jedne imie-Wiktoria, a to dlatego ze z mezem chcielismy zeby bylo moje lub jego imie z bierzmowania, gdyby chlopiec byl to adaś
a zawsze podobalo mi sie vanessa ale w domu mowili ze nie za bardzo
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
o jej z bierzmowania to ja w całosci mam tak Agnieszka, Sandra, Maria-Magdalena S. hehe poszlabym na zakonnice to miałabym jeszcze jedno imie dobrze ze mam synka :-)
julinkaa
Zaciekawiona BB
Witam .Chciałam się przywitać ,bo dopiero zaczynam na tym forum (szkoda że nie znalazłam go wcześniej )
Moja niunia ma dwa imiona ,Julia ,Wiktoria .Zawsze chciałam mieć córke Julie a podobało nam się z męzęm też imie Wiktoria ,więc postanowiliśmy dac oba . Piszecie że z dwoma imionami jest póżniej problem,nie prawda ,częsciej problem jest gdy jest jedno imie .Mój mąż ma na imie i na nazwisko tak jak jego kuzyn i wiecznie są z tym problemy w urzędach ,porostu mylą ich
Moja niunia ma dwa imiona ,Julia ,Wiktoria .Zawsze chciałam mieć córke Julie a podobało nam się z męzęm też imie Wiktoria ,więc postanowiliśmy dac oba . Piszecie że z dwoma imionami jest póżniej problem,nie prawda ,częsciej problem jest gdy jest jedno imie .Mój mąż ma na imie i na nazwisko tak jak jego kuzyn i wiecznie są z tym problemy w urzędach ,porostu mylą ich
Ja mam dwa imiona Marzena Maria mąż ma jedno wiec dziewczynki mają po jednym imieniu.Wiktoria bo nam sie podobało Amelka bo wiktoria tak chciała i jak tylko wiedziałam że jestem w ciąży to Wiki mówiła że tam jest Amelka albo Tobiaszek ale pózniej zmieniła zdanie i miał być Antoś po męża tacie (wcale go niznałam).ZE bedzie dziewczynka dowiedziałam sie tydzien przed porodem i została Amelka.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja od 5 miesiaca wiedzialam ze bedzie facet :-) ale mielismy strasznie duuuzo pomyslow ale to ze bedzie na drugie mial po tacie to bylo od poczatku postanowione.
Sandra1287
Sandrusia
u mnie bedzie natalia i szymon
hej szymonka juz mam a natalki nie bedzie tylko maja
Podziel się: