Ano efekty takie, że w niedzielę wieczorem 54,2 a w srodę rano 52,9. Dodatkowo znika opona, o którą mi chodziło, bo pozbywacie się tego co niepotrzebnie zalega w jelitach. Dziewczyny wejdźcie sobie na stronę: Dr Bardadyn - strona główna i poczytajcie. Generalnie wypija się 4 koktajle dziennie i około 1,5 litra wody lub zielonej herbaty. Koktajle są nawet smaczne, przynajmniej większość i bardzo sycące.
reklama
jasmina111
Fan(ka)
Witam Wszystkich
Dzisiaj zaczynam moja przygode z cwiczeniami na brzuszek.
Moja wage to akurat lubie 65 kg 170 cm, tylko ten brzuch po ciazy to zostal i jest taki nie za fajny. Tak wiec do roboty :-):-):-)
pozdrawiam
Dzisiaj zaczynam moja przygode z cwiczeniami na brzuszek.
Moja wage to akurat lubie 65 kg 170 cm, tylko ten brzuch po ciazy to zostal i jest taki nie za fajny. Tak wiec do roboty :-):-):-)
pozdrawiam
jasmina111
Fan(ka)
Dziekuje za wsparciedzisiaj mialam drugi dzien i wcale nie bylo tak latwo :-)jasmina, powodzenia, trzymam kciuki żeby się udało!
jasmina111
Fan(ka)
czescCzyżby zakwasy się pojawiły? Kochana , przerabiałam 6W. Zyczę wytrwałości. Najgorsze przed tobą.;-):-)
dzisiaj mam trzeci dzien i przy 4 cwiczeniu to normalnie zawylam. O matko jak czlowiek sie potrafi "zapuscic"
pozdrawiam
Jadźka
mama 2 synów
No witam Wszystkich. Ja też się wziełam za brzuszek po ciąży. Jest to moja druga ciąża i jestem załamana bo po pierwszej szybciutko wruciłam do formy a teraz to niemogę na siebie patrzeć i słuchac komentarzy że może w ciąży jestes taki brzuch masz. Więc w końcu się zmobilizowałam i zobaczymy czy wytrwam. Jeszcze by się coś przydało na za dużą ochote na słodkie
sewa
mamuśka ;-)
Jeszcze by się coś przydało na za dużą ochote na słodkie
Na taki problem pomaga chrom wypróbowałam i na serio działa
Witam,
Tak sobie was tu podczytuję bo też mam problem z pociążowym brzuszkiem i narazie jestem na etapie pilnego przyglądania się rozpisce z ćwiczeniami 6W ale moim ogromnym problemem są słodycze i w związku z tym mam pytanie o ten chrom- czy to jakaś konkretna nazwa czy poprostu idę do apteki i proszę o chrom? Bo coś mi się o uszy obiło, że coś związane z chromem jest szkodliwe. I czy to naprawde pomaga??? Już nie mam siły walczyć z tym moim słodyczowym nałogiem
Tak sobie was tu podczytuję bo też mam problem z pociążowym brzuszkiem i narazie jestem na etapie pilnego przyglądania się rozpisce z ćwiczeniami 6W ale moim ogromnym problemem są słodycze i w związku z tym mam pytanie o ten chrom- czy to jakaś konkretna nazwa czy poprostu idę do apteki i proszę o chrom? Bo coś mi się o uszy obiło, że coś związane z chromem jest szkodliwe. I czy to naprawde pomaga??? Już nie mam siły walczyć z tym moim słodyczowym nałogiem
reklama
Podziel się: