reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 Weidera - polecam ;)

Ano efekty takie, że w niedzielę wieczorem 54,2 a w srodę rano 52,9. Dodatkowo znika opona, o którą mi chodziło, bo pozbywacie się tego co niepotrzebnie zalega w jelitach. Dziewczyny wejdźcie sobie na stronę: Dr Bardadyn - strona główna i poczytajcie. Generalnie wypija się 4 koktajle dziennie i około 1,5 litra wody lub zielonej herbaty. Koktajle są nawet smaczne, przynajmniej większość i bardzo sycące.

reklama
Witam Wszystkich

Dzisiaj zaczynam moja przygode z cwiczeniami na brzuszek:tak:.
Moja wage to akurat lubie 65 kg 170 cm, tylko ten brzuch po ciazy to zostal i jest taki nie za fajny. Tak wiec do roboty :tak: :-):-):-)
pozdrawiam

No witam Wszystkich. Ja też się wziełam za brzuszek po ciąży. Jest to moja druga ciąża i jestem załamana bo po pierwszej szybciutko wruciłam do formy a teraz to niemogę na siebie patrzeć i słuchac komentarzy że może w ciąży jestes taki brzuch masz:wściekła/y:. Więc w końcu się zmobilizowałam i zobaczymy czy wytrwam. Jeszcze by się coś przydało na za dużą ochote na słodkie

Witam,
Tak sobie was tu podczytuję bo też mam problem z pociążowym brzuszkiem:zawstydzona/y: i narazie jestem na etapie pilnego przyglądania się rozpisce z ćwiczeniami 6W:zawstydzona/y: ale moim ogromnym problemem są słodycze:zawstydzona/y: i w związku z tym mam pytanie o ten chrom- czy to jakaś konkretna nazwa czy poprostu idę do apteki i proszę o chrom? Bo coś mi się o uszy obiło, że coś związane z chromem jest szkodliwe. I czy to naprawde pomaga??? Już nie mam siły walczyć z tym moim słodyczowym nałogiem:zawstydzona/y:

reklama
asik idziesz do apteki i prosisz o chrom :tak::tak::tak::tak: pani farmaceutka pewnie poleci Ci ich kilka (różne firmy) podpytaj jej, który według niej najlepszy :tak:

Czy pomaga??? Mnie pomogło :tak:

Do góry