reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 Weidera - polecam ;)

witam. jestem tu nowa i rowniez zaczelam cwiczyc i d a6w zaczelam dzis jest moj pierwszy dzien :-) zobaczymy jka dlugo pocagne do tego dietka i spacrki z pieskiem wieczorkiem:-):-)

reklama
Cześć buba! Ja tydzien temu ponownie zaczęłam, ale nie mam dobrego miejsca do ćwiczeń, bo na karimacie na podłodze mi za twardo, a na karimacie na łóżku za miękko. Poćwiczyłam 4 dni i przestałam. Nie wiem czy się znowu wezmę, ale bardzo polecam - w wakacje schudłam 4 kg.

ja musze sie za siebie wziasc to ostro bo juz niedlugo slub:-):-) a mam do zrzucenia 25 kilo:szok::szok::-:)crazy: po ciazy mi zostalo... ehhh... jak narazie to nic prubowalam wiele razy i nic wiec mam nadzieje i to wielka z przynajmniej troche zrzuce po tej 6

buba, na pewno zrzucisz, masz jeszcze sporo czasu. Wasza córcia ma dopiero 4 miesiące z tego co widzę, więc jesteś niedługo po porodzie. Na pocieszenie Ci napiszę, że ja przed ciążą ważyłam 8kg więcej niż teraz. Zobaczysz, że w miarę tego jak Mała będzie się rozwijała, Ty będziesz miała więcej zajęć, a wtedy zrzucisz na 100%. Poza tym 6 też pomoże. Mnie pomogła, mojemu mężowi też - on zrzucił 12kg :rofl2: A jeśli karmisz piersią, to będzie jeszcze łatwiej.

ja musze sie za siebie wziasc to ostro bo juz niedlugo slub:-):-)
Dobra motywacja - u mnie poskutkowalo :tak:
Cwiczonka z 6 weidera + dieta plaz poludniowych i praktycznie wyszlam na swoje kg ;-) 8kg do slubu w dol cieszylo :-)
Tylko wystrzegac sie trzeba efektu jojo :zawstydzona/y: mi sie nie do konca udalo... Ale ja na diecie caly czas byc chyba nie moge :-( a do cwiczonek wracam :tak:
Powodzenia!

A ja te ćwiczenia wczoraj zaczęłam i zobaczymy jak bedzie moze cos mi z tego wyjdzie. Ile wam srednio po tych 6 tyg ubyło cm i czy jest ktoś kto teraz zaczą ćwiczenia?

Generalnie pewnie trudno powiedzieć, bo niewielu śmiałków ;-) skończyło cykl. Jak ćwiczyłam do końca okresu 12 powtórzeń, to schudłam jakieś 4kg, nie wiem ile w centymetrach, ale zdecydowanie rozmiar w dół, więc efekty są świetne nawet jak nie dasz rady skończyć całości. Trzymam kciuki :rofl2:

reklama
Ja kiedys to cwiczyłam i chyba po 2 tygodniach miałam dosc czyli tez na 12 albo na 10 poprostu wymiekłam. Mam nadzieje ze teraz będzie lepiej. A ty teraz cwiczysz czy dopiero zamierzasz zacząć?

Do góry