No i tak zrobię Jeśli chrom od chromu różni się tylko firmą to podpytam farmaceutkę:-) No i w końcu postaram się przestać tylko patrzeć na 6W;-) Może tutaj będę mogła pisać o swoich postępach od czasu do czasu bo zawsze raźniej jak ktoś kibicuje? ;-)Pozdrawiam
reklama
sewa
mamuśka ;-)
No i tak zrobię Jeśli chrom od chromu różni się tylko firmą to podpytam farmaceutkę:-) No i w końcu postaram się przestać tylko patrzeć na 6W;-) Może tutaj będę mogła pisać o swoich postępach od czasu do czasu bo zawsze raźniej jak ktoś kibicuje? ;-)Pozdrawiam
Czasami do chromu dodawana jest zielona herbata pewnie też ma wpływ na łaknienie i na efekty chudnięcia. No ale tak jak pisałam wcześniej podpytaj farmaceutkę. Na pewno coś Ci doradzi
Razem zawsze raźniej, więc klikaj jak tylko poczujesz potrzebę
myślałam, że mam mega słabe mięśnie brzucha, ale jakoś jeszcze żyję :-) dopiero 4 dzień za mną, ale to i tak nieźle.
Greti, wytrwamy wytrwamy! Lato przyjdzie szybciej niż nam się zdaje, więc sadełko trzeba szybko formować w zgrabny brzuszek
Greti, wytrwamy wytrwamy! Lato przyjdzie szybciej niż nam się zdaje, więc sadełko trzeba szybko formować w zgrabny brzuszek
Greti
Fanka BB :)
Tutaj masz dokładny instruktaż jak należy robić ćwiczenia:Ja mam pytanie.
Czy przy 3 cwiczeniu podnosimy te sama noge co przy 1 cwiczeniu? czy druga noge... To pewnie bez znaczenia albo??
[video=youtube;nRjEKVKACWM]http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM[/video]
reklama
Greti
Fanka BB :)
Co to jest ta 1-karnityna direct i w czym pomaga ??To naprawdedziala. Jestem juz przy 4 tyg. Wspomagam sie jeszcze l-karnityna direct, bo tak latwiej wytrzymac... No i efekty juz teraz sa zdumiewajace...
Daj jakies zdjęcia.
Ja dzisiaj zaczęłam 8 powtórzeń :-)
Od początku ćwiczeń staram się mniej jeść i dużo pić i po tygodniu zrzuciałam kilogram
Łącznie chcę zrzucić 3 kilo. Zobaczymy czy się uda ;-)
Podziel się: