reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 Weidera - polecam ;)

No i tak zrobię:tak::tak::tak: Jeśli chrom od chromu różni się tylko firmą to podpytam farmaceutkę:-):tak: No i w końcu postaram się przestać tylko patrzeć na 6W:zawstydzona/y:;-) Może tutaj będę mogła pisać o swoich postępach od czasu do czasu bo zawsze raźniej jak ktoś kibicuje? ;-):tak:Pozdrawiam

reklama
No i tak zrobię:tak::tak::tak: Jeśli chrom od chromu różni się tylko firmą to podpytam farmaceutkę:-):tak: No i w końcu postaram się przestać tylko patrzeć na 6W:zawstydzona/y:;-) Może tutaj będę mogła pisać o swoich postępach od czasu do czasu bo zawsze raźniej jak ktoś kibicuje? ;-):tak:Pozdrawiam

Czasami do chromu dodawana jest zielona herbata :tak: pewnie też ma wpływ na łaknienie i na efekty chudnięcia. No ale tak jak pisałam wcześniej podpytaj farmaceutkę. Na pewno coś Ci doradzi :tak:

Razem zawsze raźniej, więc klikaj jak tylko poczujesz potrzebę :tak:

dołączam do szóstek.... pierwszy dzień z głowy. o dziwo największy problem miałam z 4 ćwiczeniem. zobaczymy co to będzie jutro :-D

Wzięłam się za siebie i zaczęłam ćwiczyć :-)
Na razie jestem w 6 dniu ćwiczeń.
Jutro zwiększam ilość powtórzeń do 8.
Zobaczymy czy wytrwam :cool2:
Będę do was zaglądała.

niuni jak ci idzie :rofl2:

Jasmina widzę, że ci zostały już tylko dwa tygodnie.
Jak się czujesz i jak ci idzie ??
Trudno jest zwiększać ilośc powtórzeń ??

myślałam, że mam mega słabe mięśnie brzucha, ale jakoś jeszcze żyję :-) dopiero 4 dzień za mną, ale to i tak nieźle.

Greti, wytrwamy wytrwamy! Lato przyjdzie szybciej niż nam się zdaje, więc sadełko trzeba szybko formować w zgrabny brzuszek :-D

Ja mam pytanie.
Czy przy 3 cwiczeniu podnosimy te sama noge co przy 1 cwiczeniu? czy druga noge...:confused: To pewnie bez znaczenia albo??

To naprawdedziala. Jestem juz przy 4 tyg;). Wspomagam sie jeszcze l-karnityna direct, bo tak latwiej wytrzymac... No i efekty juz teraz sa zdumiewajace...

Ja mam pytanie.
Czy przy 3 cwiczeniu podnosimy te sama noge co przy 1 cwiczeniu? czy druga noge...:confused: To pewnie bez znaczenia albo??
Tutaj masz dokładny instruktaż jak należy robić ćwiczenia:

[video=youtube;nRjEKVKACWM]http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM[/video]

reklama
To naprawdedziala. Jestem juz przy 4 tyg;). Wspomagam sie jeszcze l-karnityna direct, bo tak latwiej wytrzymac... No i efekty juz teraz sa zdumiewajace...
Co to jest ta 1-karnityna direct i w czym pomaga ??
Daj jakies zdjęcia.

Ja dzisiaj zaczęłam 8 powtórzeń :-)
Od początku ćwiczeń staram się mniej jeść i dużo pić i po tygodniu zrzuciałam kilogram :cool2:
Łącznie chcę zrzucić 3 kilo. Zobaczymy czy się uda ;-)

Do góry