reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 Weidera - polecam ;)

no dobra tylko ja chyba jestem ciemna masa i nei kumam:baffled::confused::wściekła/y:...1 dzien 1 seria(czyli wszystkie 6 ćwiczen) a co to są te powtórzenia??:confused: tzn ze pierwsza pozycje robię 6 razy potem druga 6 itp???:baffled:

reklama
Wiki...witaj i pisz jak ci idzie. Zawsze możesz liczyć na kopniaka mobilizacyjnego :-) ;-) :tak: .

A ja sie rozłozyłam - straciłam głos. Wziełam febrisan na noc i nie cwiczyłam...ech....jak wyzdrowieje to obecuje ze bede cwiczyć - słowo harcerza :-D

ok jak będe chciała kopniaka to napewno się odezwę.:tak::tak:..a ćwiczonka dzisiaj wieczorkiem..:-);-)
Hogata dużo zdrówka i szybciutko wracaj do formy;-)

WIKI super ze zaczynasz. Ja doszłam do 27 dnia, no i przez remont przerwałam... A teraz ciezko mi sie znowu zmobilizować i zacząć...Teraz na weekend mam gości, więc może być różnie, ale od poniedziałku to na mur beton zaczynam!!!
Co do ćwiczeń to dobrze myslisz - w kazdej serii robisz 6 ćwiczeń, a ilość ćwiczen w danej serii i ilosc serii kazdego dnia według rozpiski!
Pozdrawiam i życzę ćwiczącym wytrwałości!

Witam wszystkie odchudzające się :-) ja się zaczynam za tą 6 wajdera od jutra zobaczymy jak mi pujdzie, męcze się na samom myśl

Witam, a co tu takie pustki? Dziewczyny jak cwiczenia? Czyżby wszystkie przerwały? Hej no co wy? Janadal kaszle ale moze od dzisiaj zaczne od nowa. Narazie skupiłam sie remoncie mojego sposobu odżywiania. Czuje sie wreszcie lekko ... pozdrawiam i witam xmamuska i życze ci zebys z wiekszym optymizmem podchodziła do cwoczen, bo negatywne nastawienie nie jest zachecajace, powodzenia!!!!

Witam wszystkie laseczki:):-)
jestem z lipcoweczek'06 i od 10 dni mam diete MZ hehe rezultaty sa bo 4kilo mniej ,więc sie cieszę...:-)jeszcze 10 kg przed mną:szok:
Tak czytam i czytam i od jutra też zaczynam 6W bo brzuchol mam jak opona od traktora hehe//:-D:-D
To co powodzenia i duzo wytrwałości życzę:-)...jeśli pozwolicie to będę zaglądac i zdawac relację z ćwiczeń...buziaki

witam mamusie:-)

ja z sierpniówek 2006, powoli przestaje karmic piersią i rozgladam się z ajkąś fajna dietą.

Wiki17 co to ta dieta MZ??
gdzie mam szukać tych ćwiczeń 6weidera?? i gdzie instrukcji do nich bo widze że sa jakieś nieścisłości co do ilości powtórzen itp.

i czy one naprawdę działaja?? ja mam na plusie po ciąży 25kg:zawstydzona/y:i musze cos z tym zrobic bo lustro omijam szerokim łukiem:no:

pozdrawiam :-)

witam mamusie:-)

ja z sierpniówek 2006, powoli przestaje karmic piersią i rozgladam się z ajkąś fajna dietą.

Wiki17 co to ta dieta MZ??
gdzie mam szukać tych ćwiczeń 6weidera?? i gdzie instrukcji do nich bo widze że sa jakieś nieścisłości co do ilości powtórzen itp.

i czy one naprawdę działaja?? ja mam na plusie po ciąży 25kg:zawstydzona/y:i musze cos z tym zrobic bo lustro omijam szerokim łukiem:no:

pozdrawiam :-)

witaj :-)

dieta MŻ....to znaczy "mniej żreć" ja polecam odstawić słodycze, jesc 4-5 posiłów dziennie (bez obzarstwa), nie jesc po 18 i cwiczyć. Chociazby 6 Weidera. Cały opis cwiczeń jest na pierwszej stronie tego watku (załozyłam go zreszta). Jakby co to pytaj. Cwiczenia te sa dosc trudne i przede wszystkim wzmacniaja miesnie brzucha ale .... ubytek w tkance tłuszzowej
tez jest. Do tego rozsadna dieta i efekty musza byc. Powodzenia !!!!!

reklama
widzę że nie tylko ja wymiękłam z ćwiczeniami 6W ;-):-p

ale nadal stosuje się do diety MŻ

chociaż w tłusty czwartek i w ostatki wymiękłam z diety :zawstydzona/y:

potrzebującym Mega Kopniaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry