reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 Weidera - polecam ;)

kOTECZKU.... specjalnie dla ciebie....MEGA KOPNIAK!!!! Na dobry poczatek nowego tygodnia !!!!

ja od jutra...moze od dzisiaj zaczynam 6W a we wtorki i czwartki bede chodzic na pilates.....poza tym zamiast słodyczy wcinam suszone owoce, hitem sa daktyle, robie soczek marchwiowo-jabłkowy, pije duzo czewronej i zielonej herbaty. Poza tym staram sie jesc a nie obzerac.

reklama
witam mamusie:-)

ja z sierpniówek 2006, powoli przestaje karmic piersią i rozgladam się z ajkąś fajna dietą.

Wiki17 co to ta dieta MZ??
gdzie mam szukać tych ćwiczeń 6weidera?? i gdzie instrukcji do nich bo widze że sa jakieś nieścisłości co do ilości powtórzen itp.

i czy one naprawdę działaja?? ja mam na plusie po ciąży 25kg:zawstydzona/y:i musze cos z tym zrobic bo lustro omijam szerokim łukiem:no:

pozdrawiam :-)
hej:) widzę ,że Hogata juz wszystko wyjasniła:tak::tak:
Ja ćwiczę od 10 dni dzisiaj jest 10 i jak narazie to daję radę bez kopniaka:laugh2::laugh2: czasami mam takiego lenia,ale jak pomyślę,że znowu od początku będę musiała zaczynać to od razu len odchodzi:tak: u mnie efekty jakieś tam są z 88kg spadłam na 83:-) w 3tyg więc chyba nie jest żle co:baffled::baffled: przede mną jeszcze jakieś 10kg i będe bardzo zadowolona jak osiągnę to wagę;-);-) tak jak napisała Hogata przede wszystkim nie jeść słodyczy:tak: nie jem po 18 ,i ćwicze:-)....nie jest łatwo bo czasami mam takei ssanie jak widzę słodycze,że musze walczyć z sobą hehe no ale się nei dam:no::no:

dziewczynki dla wszystkich które potrzebują przesyłam KOPNIAKA:tak::tak:

buziole

heja...no ja niestety jakos do 6W nie moge sie zmobilizować ale ... we wtorek zaliczyłam pierwszy pilates dzisiaj ide znowu. Po cwiczeniach czułam tylko uda ... ale juz w srode ... poczułam miesnie pleców i skosnych brzucha. Dzisiaj bola mnie nadal uda, plecy i cały brzuch i ramiona. A taki niewinny ten pilates sie zdawał...:-)

Jak ja wam zazdroszczę samozaparcia:zawstydzona/y:ja na razie od poniedziałku skończyłam romans ze słodyczami a to bardzo ciężkie bo jak je widze to kwicze:-( miałam ćwiczyc ale po pierwsze krzyż w ruinie i nie daje rady bo strasznie boli a po drugie strasznie mam mało energii jestem starsznie ospała:-( a no i stosuję dietę MŻ ale nie mogę zminimalizować jedzenia bo jeszcze karmie
Dla mnie 20 kg nadwagi to tragedia , zawsze ważyłam 65 góra ateraz czuje się z nadwaga koszmarnie i coś czuję ze to długo się nie zmieni:no:

dużo siły i samozaparcia życzę ćwiczącym:-)

Jak ja wam zazdroszczę samozaparcia:zawstydzona/y:ja na razie od poniedziałku skończyłam romans ze słodyczami a to bardzo ciężkie bo jak je widze to kwicze:-( miałam ćwiczyc ale po pierwsze krzyż w ruinie i nie daje rady bo strasznie boli a po drugie strasznie mam mało energii jestem starsznie ospała:-( a no i stosuję dietę MŻ ale nie mogę zminimalizować jedzenia bo jeszcze karmie
Dla mnie 20 kg nadwagi to tragedia , zawsze ważyłam 65 góra ateraz czuje się z nadwaga koszmarnie i coś czuję ze to długo się nie zmieni:no:

dużo siły i samozaparcia życzę ćwiczącym:-)

hej. Wierze ze jednak znajdziesz w sobie duzo siły i zaparacia i schudniesz. Moze to przez te nadwage czujesz sie ospała i bez energi...no a poza tym małe dziecko tez potrafi zmeczyć.Zamiast słodyczy polecam suszone owoce np. banany, morele, daktyle (te zawieraja duzo błonnika). Podgryzam tez orzechy różne. I juz wcale słodyczy nie kupuje. Dzisiaj tylko w pracy ciacha pojadłam z racji Dnia Kobiet. Polecam tez picie herbaty zielone i czerwonej (rooibos czy pu-erh).
Zmiana nawyków zywieniowych, wiecej warzyw w diecie i owoców to juz duzo. Co do cwiczeń a myślałas o basenie...chyba bedzie najlepszy na twoj kregosłup.
Buziaki i moc energii przesyłam.

U mnie tez ciążko z dieta i ćwieczeniami, jak stanęłam w miejscu to koniec...anie biegania, ani aerobiku na który miałam zacząć chodzic, ani A6W...O ludzie, jutro rano na 100% pojde biegać...
Ale chociaz chodze na 4 godzinne spacery z Natusia i wracam tak padnieta, ze juz na nic nie mam siły, u nas to tylko z góki i pod górkę, zawsze to troche kalorii pójdzie!

ja nadal nie mogę sie jakoś zmobilizować do ćwiczeń

ale od kąd zmieniłam nawyki żywieniowe to stopniowo i po mału waga spada no ale najważniejsze że waga spada :-)

już mam 3 kg na minusie :happy::cool2::happy: jeszcze tylko 7 kg :baffled::dry::eek:

pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwałości w postanowieniach :-)

ja nadal nie mogę sie jakoś zmobilizować do ćwiczeń

ale od kąd zmieniłam nawyki żywieniowe to stopniowo i po mału waga spada no ale najważniejsze że waga spada :-)

już mam 3 kg na minusie :happy::cool2::happy: jeszcze tylko 7 kg :baffled::dry::eek:

pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwałości w postanowieniach :-)

brawo!!! zobaczcie ile zależy od tego jak i co jemy. Gratuluje i oby tak dalej !!!

A ja mam za sobą drugie cwiczenia pilates . Było super i były ćwiczenia z piłkami (takimi wielkimi). Trudno troche złapać równowagę ale naprawde poecam.

A dla was kochane sobotki kopniak!!!!

Ja dzisiaj mam 16sty dzień 6W i jest coraz ciężej hehe bo więcęj powtórzeń.:tak:...co do wagi to faktycznie spada więc jestem zadowolona...;-);-)
niestety tak jak Wy mam glod słodyczowy ,ale się nei daję:no:...trzymam kciuki za Was kochane wierzę,że damy radę być piękne i chude na lato..:tak::tak:
buziole

reklama
Do góry