reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 Weidera - polecam ;)

Dzisiaj będzie mój siódmy dzień ćwiczeń.

mój tez dzisiaj 7 dzień 6W :tak:

waga pokazuje juz dobre 2 kg mniej, brzuch mam płaski, mniejsze boczki

czuje sie dobrze :-)

fajnie ze i u Ciebie widać efekty :tak:

niestety u mnie do płaskiego brzucha to bardzo bardzo bardzo długa droga :zawstydzona/y: gdyż uchodowałam maga wielka opone od tira :zawstydzona/y: :szok: :zawstydzona/y:

reklama
niestety u mnie do płaskiego brzucha to bardzo bardzo bardzo długa droga :zawstydzona/y: gdyż uchodowałam maga wielka opone od tira :zawstydzona/y: :szok: :zawstydzona/y:

Ja też teraz nie widzę piorunujących efektów, bo troche tłuszczyku jest :wściekła/y: a tu może pomóc tylko konkretna dieta.
Ale jest lepiej więc nie ma co narzekać, po prostu potrzebne będzie drugie podejście 6W + dieta po skończeniu karmienia piersią. :-):-)

KOPNIACZEK na początek nowego dnia :-)

ja również melduję : 25 dzień zaliczony :-) juhuuu jeszcze tylko 17 dni:-D

Ja dziś zaliczyłam 16 dzień, idzie mi dobrze, tylko gorzej z dieta, ale i tak jest lepiej niż gorzej. Teraz weekend wiec bedzie ciezko... Ale od poniedziałku...!

a ja sie przyznaje bez bicia że przestałam juz ćwiczyć :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

mały mi sie rozchorował - ma zapalenie jamy ustnej i dziąseł - że niestety ale nie miałam jak ćwiczyć :no:

zostaje dalej na diecie MŻ i na niejedzeniu po 18

Pozdrawiam i życzę wytrwałości :tak:

ooo szkoda koteczek bo równo szłyśmy z tymi ćwiczeniami. Oby Twój mały Areczek szybko wracał do zdrowia.
Ja odmeldowuję z radością, że dziś mam już 13 dzień za sobą. Mam nadzieje że się nie poddam.01

Ja dziś mam 19 dzien, jeszcze nie ćwiczyłam. Wczoraj miałam kryzys, bolał mnie łeb jak nie wiem co, ale zmusiłam się do ćwiczeń... No i nic nie jadłam po 18! Wiec sukces podwójny...

Dzisiaj zaliczyłam 31 dzień :-) , myslałam, ze nie dam rady, bo strasznie źle sie czuje, ale udało się!:-) :-) :-) :-)

Dziewczyny a jak Wam idzie???

Koteczek no cóz siła wyższa, może nastepnym razem się uda:tak:

reklama
cieszę się że Wy jednak się nie poddajecie :tak: :-)

ja nadal stosuje dietę MŻ i nic po 18 godzinie

do tego jem tylko trzy posiłki dziennie (o 7,30, 12,00 i 16,30) i nic nie podjadam - chyba że jakiś owoc np. jabłko

Do góry