reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 Weidera - polecam ;)

Cześć Dziewczyny :-) :-)

Znalazłam kilka fajnych zestawów ćwiczeń... tak jak 6W trzeba je wykonywać zgodnie z harmonogramem...

Założyłam nowy wątek... możecie tam znaleźć opisy tych ćwiczeń... może Was zainteresują...

Ja postanowiłam od dzisiaj robić ćwiczenia na talię osy... :tak::tak: Oczywiście nie przestaję robić 6W... :-):-) Cykl trwa 5 tygodni... mam nadzieję, że te ćwiczenia będą tak skuteczne jak 6W... może się do mnie przyłączycie...

Zapraszam :-) :-) Razem weselej!! :tak: :tak:

reklama
Małagosiunia21 ja mam wiecej kilo do zrzucenia ale choc z 10 bym chciala:-( nieuzalam sie nad sobo,no moze troszke, normalnie niemam wiary w siebie ze mi sie uda :-( i nioewiem co mam robic, cwicze brzuszki, 6 W nie jem po 18 od kilkunastu dni:-p staram sie niepodjadac miedzy [posilkami, ruchu i nerwow mam duzo przy dzieciach i nic. kurcze musze sie dowiedziec ile kosztuje trening z osobistym trenerem, hjak bedzie mnie stac to se fundne takiego z 2-3 razy w tygodniu, moze to wkoncu pomoze, chodzilam na aerobik ok 6 miesiecy zchudlam z 6 kilo i waga stanela i jakos tak sie stalo ze przestalam chodzic:baffled:

Iiwka trzymam kciuki

Ja mialam problemy w domu i przestalam ale od jutra znow zaczynam nie mam kilogramow do zrzucenia ale chce poprawic brzuszek:-)

Kopniaki na zachete dla Was i nie uzalac sie:-) tylko do roboty!!!

Iiwka dasz radę:-) Kopniak ode mnie....
xmamuska no to uwierz ze Ci się uda:-) Wiadomo że nie jest lekko ale czego się nie robi:-) Ja też czasem nie mam już siły i nie chce mi strasznie, ale jak sobie pomyśłę że miałabym zaczynac od nowa to wstaję i biorę się za ćwiczenia:-) Z tym niejedzeniem to już gożej, bo M zawsze smaka narobi...Ale jak od czasu do czasu coś się zje to przecież nie grzech:-) Mój M wyjeżdża po świętach na 6 tygodni do Norwegii więc do jego powrotu muszę byc już szczupła i zgrabna:-) mam zamiar to osiągnąć:-)
Wszystkim powodzenia i wytrwałości i wiary w swoje siły:-)
Aga byłam na twoim wątku ale narazie muszę skończyć 6 W a potem zobaczę:-)

melduje sie dziewczyny i nadal na 6 w
dzisiaj dzien 15
ale jeszcze nadl przedemna
nie mam dzisiaj weny
ale zaraz padam na glebe hehehe
widze ze troche wiecej dziewczyn sie pojawilo
witam sie dziewczyny i mowie dobranoc
ide brzuszkowac heheh

Milkou no to jestes tylko jeden dzień do tyłu:-) Ja mam dziś 17 dzień:-) Wieczorem nie ćwiczę o poprostu mi się nie chce... Zazwyczaj jak dzieciaki zasną w dzień to wtedy się zabieram do ćwiczeń:-) Dziś jakoś też nie mam weny hihi:-) Ale dam rade:-) Powodzenia wszystkim życzę

Witam:-)ja dzis mam 10 dzien...jakos idzie do przodu:tak:,ale nie powiem latwo to to tylko wyglada na zdjeciu;-)ale musze dac rade..i powiem ze juz widze poprawe...a jak dotrwam do konca to bede przeszczesliwa...aha ograniczylam troszke jedzenie i od 17-18 juz nie jem...tyle ze u mnie brzunio nigdy nie bedzie plaski bo mialam cc i ciecie pionowe:-(wiec od pepka do spojenia mam blizne dzielaca moj brzucho na dwie polowki:-(
pozdrawiam i trzymam kciuki za cwiczace dziewczyny:-)aha i kopniaki tez przesylam;-):-D

Ja 6w 5 dzien moze wytrwam do konca jestem straszny len :-)
małagosiunia twój suwaczek jest super:-D
iiwka trzymam kciuki moze nam cos z tego wyjdzie:-)płaski brzuch:-D:-D:-D

reklama
Do góry