reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 Weidera - polecam ;)

Oh My God... 41 dzień zaliczony... :-D :-D ale miała dzisiaj lenia... wcale nie chciało mi się ćwiczyć, ale wzięłam się w garść i już po wszystkim ;-) ;-) Jutro ostatni dzień... nie mogę w to uwierzyć... :-D :-D

aga- a jak oceniasz efekty cwicezn

Jestem zadowolona z efektów... co prawda nie mam jeszcze idealnegp brzuszka, ale wygląda już zdecydowanie lepiej... :tak: :tak:

Basienka33
witaj... życzę powodzenia!! :happy2:

Jesica witam ponownie... trzymam kciuki!! :-)

reklama
Jesica no to witaj ponownie i powodzenia:-)
Xmamuśka dasz radę kobietko:-) Ja też jestem na diecie ale nie głodze sie bo to jestr bez sensu, efekt jojo murowany.... Ja poprostu przeżuciłam się na zdrową żywność typu czarny chleb, kasze, ryże dzikie itp, owocki, warzywka:-) I równiez po 18 nie jem:-) I chodze na aerobik raz w tygodniu na 2 godziny. I dziś się zważyłam i schudłam 4 kg, aż w szoku byłam że aż tyle:-) Jeszcze tylko 10 kg i będzie super:-)
Aga zazdroszczę:-) Jeden dzień do końća powinnś dostać za to jakiś medal:-)
Dziś 13 dzień:-) Trzymajcie kciuki ja za was trzymam również:-)

3 dzien zamna :-)

Małagosiunia21 ja sie niegłodze,poprostu musze jeść mniej, a w poprzednim poście zrobilam blad bo jem obiad i sniadanie a kolacji niejem:baffled:

Kurcze dziewczyny mam depreche mam do zrzucenia najmniej 10 kilo i niewiem jak to zrobić:-( normalnie mam obsesje na tym punkcie... jestem zrospaczona...
to 6 weidera tylko porawi mi miesnie ale nadal bede gruba:-(

!!!Ostatni dzień zaliczony!!! :tak: :tak: :-) :happy2:

Bardzo się cieszę, że mi się udało... :-) :-) Skończyłam, ale nie mam zamiaru Was opuszczać... :happy2: dla utrzymania formy i efektu mam zamiar nadal ćwiczyć 6W. Co jakiś czas będę do Was tutaj wpadała i kibicowała Wam... :tak: :tak:

Życzę Wam powodzenia i wytrwałości!! Trzymam kciuki!! :-) :-)

hEJ DZIEWCZYNY
Miałam wczoraj zacząć i nie zaczełam, dzisiaj napewno zaczne.

Aga woźniak ale tobie dobrze, fajnacko ze zakonczylas juz cala serie, odwiedzaj nas

xmamuska posłuchaj, moze tak cieko tobie idzie bo masz juz obsesje na tym punkcie, i za duzo myslisz. Pamietaj, trzeba troszke cierpliwosci. Ja jak urodzilam mialam do zrzucenia 8-9 kilo, zostalo mi 5 moze 6, a minelo juz 3,5 miesiąca. Ciesze sie ze wogole kilogramy lecą, pomału, ale lecą. Chodze na areobik, ale dopiero zaczelam w tym miesiacu, byłam zaledwie na 3 zajęciach, i staram nie jesc, słodyczy, chleba, ziemniaków, i pije wodę, nie duzo ale pije. Jak nie chodzilam na areobik to schudlam wlasnie te 3 kilo, a wyobraz sobie jak pochodze na cwiczenia co to bedzie. Schudnac jest najgorzej, wiec bedzie dobrze, pomalu ale schudniesz, pamietaj ze w krotkim czasie kazdy chce schudnać, Ja sie z tym pogodzilam ze musze sie uzbroic w cierpliwosc. I postanowilam ze do wakacji wroce do swojej figury z przed ciąży. a zostalo mi jeszcze 3 miesiace, chyba dam rade co?? Trzymam za ciebie kciuki, ogranicz jedzenie, i zabiszsie na jakies cwiczenia, jak nie masz czasu to zapisz sie jak najpozniej, ja chodze az na 20h, ale zawsze to jakis wysilek.Trzymam za ciebie kciuki.Wiem ze dasz rade.

Aga ale ci dobrze juz skonczyłas a ja dopiero pierwsze cwiczenia :-(
xmamuska,Jesika dobrze mówi powolutku a dojdziesz do swojej wagi POWODZENIA

Dzieki dziewczyny za mile słowa ale ja jakos przestała w to wiezyc:-( juz niewiem co mam robic aby schudnac:no: chyba wezme nozyczki i utne to co niepotrzebne;-)

wczoraj zaliczylam 4 dzien cwiczen i juz mi sie nudzi, bardzo monotonne sa te cwiczenia:tak::baffled: ale wytrwam do konca:cool2:choc wiem ze i tak mi niepomoga:-(

Witajcie kobietki:-)
Aga_Woźniak super, gratulacje kochana....:-)
Xmamuśka nie wiem czy widziałas mój suwaczek?? Ja miałam 14 kg do zżucenia:-( 4 już zgubiłam więc jeszcze tylko 10:-) Czyli tyle co Ty:-) Nie użalaj sie nad sobą tylko zacznij działać:-)Ćwicz nie tylko 6 Waidera ale również inne ćwiczenia jakieś rozciąganie itp. Rower jest dobry na zżucenie zbędnych kg albo basen:-) Głowa do góry bo jak to sie mówi nie od razu Rzym zbudowano.... Mi też jest ciężko ale cóż postanowiłam zżucić do lata i zżucę:-)
Jesica napewno dasz radę:-) Bez problemu:-)
Ja mam dzień 15 zaliczony, ciężo było ale dąłam radę:-) Wczoraj sobie pofolgowałam z dietką z M byliśmy w restauracji i pojadłam troch:-( Ale dziś już norma wraca NŻ i po 18 nic:-)
POwodzenia dziewczyny:-)

reklama
A ja jestem wściekła bo przerwałam i sobie odpuściłam!:angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale mam plan. Mój m za miesiąc idzie do wojska a za dwa miesiące przysięga,pasowało by się jakoś pokazać żeby i mąż był dumny!!! Chrobcia,muszę to zrobić. A co do ćwiczeń to faktycznie są monotonne... No i obowiązkowo MŻ!!!
Pomożecie mi??

Do góry