reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 Weidera - polecam ;)

Dziewczyny napewno dacie radę:-) ja w was wierzę. Mi też się nie chce ćwiczyć ale jakoś zawsze się zmotywuję i działam:-)
Basienka33 hihi no to jest motywujący suwaczek:-D Mam nadzieję do lata to zgubić:-) Już 4 kg mniej hihi

reklama
Hej ja zaczynam dzis dzien 7 czyli 3 serie po 8 powzt. juz dzis wiem ze wytrwam do konca MUSZE :tak: ale czy beda rezultaty hmm o tym przekonam sie za 35 dni:tak::-) trzymam kciuki za wszystkie cwiczace:tak::-)Pozdrawiam

PS.fajnie ze coraz nasz wiecej:happy:

Iiwka, JoannaMK dietę jako takiej nie stosuję, poprostu nie jem słodyczy i po 18 już też nic nie jem:-) Napewno wasza waga spadnie spokojnie:-) Po 3 tygodniach ćwiczeń 4 kg schudłam także i wy napewno cos zgubicie:-) Zróbie sobie takie suwaczki one motywują:-) hi

Malgosia dzieki za podpowiedz..ja tez staram sie nic nie jesc po 18...a po 10 dniach 6W juz po brzuchu widze poprawe jedynie waga jeszcze ta sama co przed podjeciem cwiczen...czekam cierpliwie;-):-D

Hej dziewczyny ,8 dzien ja tez staram nie jesc po 18 ,słodyczy z tym wiekszy kłopot uwielbiam je i w tym jest sek moze chrom zaczne łykac, moze cos pomorze.Jeszcze te swieta co zeszło to chyba znów wejdzie :-D
Joanna
ty to masz szczescie brzuszek juz ci maleje ,moj chyba taki jaki był:-)

Melduje sie dziewczyny z dniem 19 za mna

cwicze juz 19 dni i od 2 tyg jestem na diecie 1200 kcal i mam juz 2,5 kilo mniej
oby tak dalej i brzucho ladniejszy:)
po swietach zaczne jeszcze serie na talie i mam zamiar byc laska na wakacje heheh
pozowdzenia:)

Ja oświadczam że odpęałam dziś( choć ciężko było) dzień 21:-) Jestem dumna że dziś dałam radę:-) Powdzenia i szczęśliwych świąt:-)

reklama
Do góry