reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 Weidera - polecam ;)

Ja też mam problem z tą wodą :-( Też nie przepadam hihi Ale piję bo muszę:-) Biorę się do ćwiczeń dziś 3 serie po 10 powtórzeń:-) będzie się działo oj będzie hihih A dziś jeszcze na 2 godziny aerobiku zapitalam wieczorem chyba się skicham hihi Ale co tam czego się nie robi:-)
Kopniaki i dacie radę wszystkie:-)

reklama
No i ja juz mam za sobą ten ciężki dzień:-) 10 powtórzeń to jakaś masakra poprostu... Zwłaszcza jak Ci dziecko skacze po brzuchu:-) Ale dałam radę i jestem z siebie dumna. 11 dzień za mną:-)

a ja juz od nowa dzis zaliczyłam 3 dzien mam nadzieje ze tym razem przejde cały trening bo ostatnio przy 24 musiałam zrezygnowac po mnie pokreciło w szyii.
trzymajcie kciuki i dopingujcie

Hej babeczki przyłanczam sie do waszego grona właśnie zrobiłam pierwszą serie:tak: mam nadzieje ze wytrwam do końca:sorry2: bo normalnie mam doła jak patrze na sibie:-( może macie jakieś fajne dietki:confused:
Pozdrawiam i życze wytwałości w ćwiczeniach:tak:

Xmamusia no to fajnie że dołączyłaś:-) Trzyamam kciuki i kopniaczka masz ode mnie na dobry początek...
Aga_woźniak masz Ty dobrze kobietko:-) Powiedz mi jak Ty te 24 powturzenia robisz bo mi się wydaje to nieosiągalne...???
Pyzuncia oby Ci teraz nic w szyji nie strzeliło:-) Powodzenia...
Ja wczoraj na 2 godzinnym aerobiku byłam i jeszcze 6 Waidera myśłałam że padnę ale powiem wam lepiej się czuję jak poćwiczę sobie:-) Dziś 12 dzień ale dopiero Zaliczę jak dzieci pójdą spać:-) Do miłego i powodzenia...

Czesc dziewczyny moze i ja dołacze ,chodze na aerobik 2 razy na tydzien a wieczorkiem te cwiczenia moze ta oponka zniknie:-) :-) :-)

Hej dziewczynki dziękuje za milusie przywitanie:tak: właśnie zaliczyłam 2 dzień :-) do końca 40 :baffled:niewiem jak ja to wytrzymam:-( normalnie szok,jak patrzyłam na to to pomyślałam lajcik ale w praktyce jednak nie jest to lajcik:no: ale wytrwam,pochwale sie tez wam ze od dzis mam diete,. jem tylko dwa posiłki dziennie,czyli śniadanie i kolacje,właśnie moja psychika siada bo głód mnie zjada:dry: ]i dodam że niepodjadam między moimi wdoma posiłkami:no::-)

reklama
Hej dziewczyny!
ja zaczynam kolejny raz, poniewaz jak wczesniej robilam to doszlam do 24 dnia. ale przez ten caly czas jak dostalam okres to mialam go przez chyba 20 dni i sie przestraszylam, postanowilam przerwac.
Od jutra zaczynam od poczatku, chodze dodatkowo na areobik 3 razy w tygodniu i nie jem po 18,no i MŻ (mało żarcia). Trzymajcie za mnie kciuki, no i ja za was trzymam kciuczki, mlilego wieczorka

Do góry