reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 Weidera - polecam ;)

Dziękuje dziewczyny za miłe przyjęcie do waszego grona.Mi też na tym hula-hopie za bardzo nie wychodzi ,ale od samego tego schylania się po niego(bo co chwile mi spada)troszkę ruchu jest no nie?Staram się ćwiczyć regularnie ale czasem są takie dni że nie daje rady
Pozdrawiam

reklama
Hej,Niesmialo i ja sie melduje ;-) dzis 3 dzien i niepowiem ciezko jest ale przez zakwasy bo samo wykonanie spoko.daje rade.Trzymajcie za mnie kciuki bo ja mam slomiany zapal:sorry2:.. zebralam sie dzieki melzowi..cwiczy ze mna:-D
Pozdrawiam:-)

no to ja sie melduje z zaliczona pierwsza sesja po 8 powtorzen. dzisiaj kolejny dzien 8
wczoraj zasapalam sie , spocilam , ale dotrwalam do konca:-)

tak szczerza to ja nie wieze ze dma rade 10 zrobic , przy 8 ledwo zyje

dzisiaj 3 dzien 8
zobaczymy jak dzisiaj pujdzie
kopniaki odemnie tez:tak:

reklama
dzieki za kopniaczki...oj sa potrzebne i to bardzo....jak piszecie o 8 seriach:szok:
10:szok:to boszeeeee az sie boje jak to bedzie u mnie...;-)a wiecie co u mnie najgorsze jest ze ostatnio nie jadlam slodyczy tak teraz zjadlabym konia z kopytami...apetyt mam straszny i mecze sie okropnie...wody nie lubie,ale popijam lyczkami:tak:

Pozdrawiam

Do góry