reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 Weidera - polecam ;)

Witam :-)

Aga gratuluje wutrwalosci!!!

Dzięki... staram się... :-D Obiecałam sobie, że wytrwam i już prawie... :tak: Już niedługo zrobi się cieplutko, zaczniemy chodzić z Sarą na plaże (mieszkamy nad oceanem)... muszę mieć śliczny brzuszek żeby założyć bikini... :-D:-D ;-);-)

aga ty szczesciaro:)
i jak widzisz poprawe .Napewno ja juz po 3 dniach widze ze jest bardziej napiety tez brzuchol

Aga_Woźniak gratulacje:-) Widzisz jakieś efekty tych ćwiczeń??

Dzięki :-)
Widzę już dużą poprawę... :tak::tak: już po tygodniu brzuszek zrobił się ładniejszy ... :tak::-) ale oprócz 6W robię jeszcze inne ćwiczenia... :tak: dla lepszego efektu... :tak:

35 dzień zaliczony... :-) 7 dni do końca... :happy2:

Życzę Wam powodzenia i wytrwałości!! Trzymam kciuki!!

reklama
Aga_Woźniak masz Ty dobrze jeszcze tylko tydzień do końca:-) Podziwiam i gratuluję bardzo:-) Ja też juz widzę poprawę chociaż dziś dopiero 7 dzień:-) Po urodzeniu dziecka ta skóra jest taka jak galareta a teraz brzuch sie trochę wciągnął i juz tak bardzo nie wisi:-) Ide ćiwczyć:-) Dziś 7 dzień i 3 serie po 8 pierwszy raz:-)... Zobaczymy....

malgosiu dzieku za kopa , az mnie dupsko zabolalo:-D:-D:-D,ale moze zadziala;-):tak:
ania do mety nie daleko gratuluje!
nio a ja dziaisiaj mam dzien 6 i nadal mega zakwasy
a jak u /was z zakwasami ?

Melduję że 8 dzień mam z głowy:-)
Milko zakwasy są to normalka ale z każdym dniem idzie mi coraz lepiej:-)
Kopniaki dla wszystkich
Aga_Woźniak super juz meta blisko:-)

Witajcie dziewczyny.podczytywałam Was i też spróbowałam ćwiczyć nawet mi to w miare idzie a dodatkowo od jakiegoś czasu ćwicze na HULA-HOPIE ale zabardzo mi nie wychodzi.Ale musze sie pochwalić że bioderka troche zmniejszyły swój obwód.Pozdrawiam

Dzisiaj dzien 7 oj az sie boje ale bede cwiczyc az padne heheh
mati$mela powodzenia . hmm ja tez kupilam sobie hula hop i lezy , bo kupilam sobie takie masujace z wypustkami i po razach mialam takie siniaki i krwiaki jakby ktos mnei niezle pobil. nie wim czy tak mialo byc ale musial to odstawic na jakis czas bo jade na wesele i nogiw sukience widac a ja posiniaczona bylam az po kostki :szok::szok:

reklama
Mati&mela witaj i ćwicz z nami:-)
Ja mam w domu hula hop ale nie umiem kręcić na nim:-(
Ja dzień 9 zaliczony mam:-)
Rozmawiałam z babką od masarzy i zaczynamy zabiegi po świętach:-) Już się boje bo to ponoć jest bolesny masarz:-( Ale co tam dam radę:-)

Do góry