reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 Weidera - polecam ;)

Witam :-)

Aga gratuluje wutrwalosci!!!

Dzięki... staram się... :-D Obiecałam sobie, że wytrwam i już prawie... :tak: Już niedługo zrobi się cieplutko, zaczniemy chodzić z Sarą na plaże (mieszkamy nad oceanem)... muszę mieć śliczny brzuszek żeby założyć bikini... :-D:-D ;-);-)

aga ty szczesciaro:)
i jak widzisz poprawe .Napewno ja juz po 3 dniach widze ze jest bardziej napiety tez brzuchol

Aga_Woźniak gratulacje:-) Widzisz jakieś efekty tych ćwiczeń??

Dzięki :-)
Widzę już dużą poprawę... :tak::tak: już po tygodniu brzuszek zrobił się ładniejszy ... :tak::-) ale oprócz 6W robię jeszcze inne ćwiczenia... :tak: dla lepszego efektu... :tak:

35 dzień zaliczony... :-) 7 dni do końca... :happy2:

Życzę Wam powodzenia i wytrwałości!! Trzymam kciuki!!

reklama
Aga_Woźniak masz Ty dobrze jeszcze tylko tydzień do końca:-) Podziwiam i gratuluję bardzo:-) Ja też juz widzę poprawę chociaż dziś dopiero 7 dzień:-) Po urodzeniu dziecka ta skóra jest taka jak galareta a teraz brzuch sie trochę wciągnął i juz tak bardzo nie wisi:-) Ide ćiwczyć:-) Dziś 7 dzień i 3 serie po 8 pierwszy raz:-)... Zobaczymy....

malgosiu dzieku za kopa , az mnie dupsko zabolalo:-D:-D:-D,ale moze zadziala;-):tak:
ania do mety nie daleko gratuluje!
nio a ja dziaisiaj mam dzien 6 i nadal mega zakwasy
a jak u /was z zakwasami ?

Melduję że 8 dzień mam z głowy:-)
Milko zakwasy są to normalka ale z każdym dniem idzie mi coraz lepiej:-)
Kopniaki dla wszystkich
Aga_Woźniak super juz meta blisko:-)

Witajcie dziewczyny.podczytywałam Was i też spróbowałam ćwiczyć nawet mi to w miare idzie a dodatkowo od jakiegoś czasu ćwicze na HULA-HOPIE ale zabardzo mi nie wychodzi.Ale musze sie pochwalić że bioderka troche zmniejszyły swój obwód.Pozdrawiam

Dzisiaj dzien 7 oj az sie boje ale bede cwiczyc az padne heheh
mati$mela powodzenia . hmm ja tez kupilam sobie hula hop i lezy , bo kupilam sobie takie masujace z wypustkami i po razach mialam takie siniaki i krwiaki jakby ktos mnei niezle pobil. nie wim czy tak mialo byc ale musial to odstawic na jakis czas bo jade na wesele i nogiw sukience widac a ja posiniaczona bylam az po kostki :szok::szok:

reklama
Mati&mela witaj i ćwicz z nami:-)
Ja mam w domu hula hop ale nie umiem kręcić na nim:-(
Ja dzień 9 zaliczony mam:-)
Rozmawiałam z babką od masarzy i zaczynamy zabiegi po świętach:-) Już się boje bo to ponoć jest bolesny masarz:-( Ale co tam dam radę:-)

Do góry