reklama
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
23 dzien za mna
Małgosiunia zastosowałam twoje rady troszke trudniej ale nie bolał przy tym kark-dzieki
Małgosiunia zastosowałam twoje rady troszke trudniej ale nie bolał przy tym kark-dzieki
Słoneczko_Ktosia
24 za mna a jak Wam idzie dziewczyny?
Małagosiunia21
Witam
No to bardzo sie cieszę Pyzuncia U mnie klapa totalna jakos kurde no w weekend czasu brakuje mąz w domu i dzieciaki i nawet nie ma kiedy Aż mi wstyd Ale jutro zaczynam od nowa Proszę o wsparcie Kopniaki cokolwiek abym się nie poddała
Hej Dziewczynki, no mi jakos idzie, dzisiaj robie 19 dzień. Stało sie cos strasznego. W sobote z samego rana pojechałam do teściów, póżniej byłam na uczelni, a na wieczór umówiłam sie z koleżanka. Przyjechałam do domu troszke wstawiona, i zapomnialam na smierć o 6W, chyba nic sie nie stanie jak jeden dzien opusciłam. Postanowiłam że jak juz skończe to przedłuże o tydzien. Pozdrawiam papa
bernadettka
Opiekuńcza mamusia
Witam dziewczyny, Ja dziś zaczynam pierwszy dzień, zobaczymy jak długo wytrwam...
Przyjechałam do domu troszke wstawiona, i zapomnialam na smierć o 6W, chyba nic sie nie stanie jak jeden dzien opusciłam.
no nieee raczej nic się nie stanie . Zawsze możesz śmignąć dwie serie pod rząd ;-);-) u mnie pierwszy dzień do przodu:-)
Ja przez 6 przeszłam kilka razy...niestety dla utrzymania efektu konieczne jest niemal ciągłe ćwiczenie...ale jeśli komuś nie zależy na umięśnionym brzuchu a jedynie na płaskim to pewnie raz wystarczy...Trzeba jednak pamieteac przy tym ćwiczeniu o nieprzeciążaniu kręgosłupa.
reklama
Słoneczko_Ktosia
a ja niestety musiałam zaprzestac cwiczen - nie moge ruszac szyją i nic podnosic - albo mnie przewiało albo naciagnełam sobie miesnie - próbowałam cwiczyc ale niestety skonczyło sie na wyciu z bólu wiec poczekam az mi przejdzie i niestety zaczne od poczatku - a szkoda tak ładnie mi szło
Podziel się: