reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 Weidera - polecam ;)

Pyzuncia szkoda, że musiałaś przerwać... naprawdę ładnie Ci szło :tak: ale napewno niedługo Ci przejdzie i będziesz mogła spróbować drugi raz. Jak za pierwszym podejściem tak dobrze szło to za drugim może być już tylko lepiej :-)
Małagosiunia21 życzę powodzenia i wytrwałości... mam nadzieję, że tym razem wytrwasz od początku do końca. Trzymam kciuki!! :tak:
Bernadettka powodzenia... trzymam kciuki żebyś wytrwała do końca :tak:

Za mną dzisiaj dzień 17. Jestem przeziębiona i tak ciężko mi się ćwiczyło... ale jakoś ostatkiem sił dałam radę :-D Powodzenia dziewczyny!! :-) Trzymam kciuki za Was wszystkie!! :-)

reklama
Chej dziewczyny, nie wiem czy ja te cwizenia dobrze robie, bo brzuch stanal mi w miejscu widze ze gorna partia sie zmniejsza , ale mam problem z dolna, mam balon przez dluzszy czas i nie widze poprawy. Czy wy robicie np. 1 cwiczenie 6 razy, 2 cwiczenie 6 razy, 3 cwiczenie 6 razy, itd. czy 1 cwiczenie 1 raz, 2 cwiczenie 1 raz, 3 cwiczenie 1 raz itd.

dzisiaj zakonczylam 21 dzien

Od dziś i ja zaczynam! Nie ma co się użalać nad sobą. Jestem gruba,źle mi z tym i pora to zmienić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wczoraj byl mój 23 dzien, i jestem coraz bardziej zadowolona, widze jak brzusio mi sie zmniejsza, jest coraz mniejszy, wczoraj tak mnie glowa bolala ze nie dalam rady robic, rano zdrobilam tylko jedna serje, ale wieczorem lepiej juz sie czulam i dokonczylam a myslalam ze zrzygnuje. Ale jak widze efekt to mi sie dalej chce cwiczyc,

Chej dziewczyny, nie wiem czy ja te cwizenia dobrze robie, bo brzuch stanal mi w miejscu widze ze gorna partia sie zmniejsza , ale mam problem z dolna, mam balon przez dluzszy czas i nie widze poprawy. Czy wy robicie np. 1 cwiczenie 6 razy, 2 cwiczenie 6 razy, 3 cwiczenie 6 razy, itd. czy 1 cwiczenie 1 raz, 2 cwiczenie 1 raz, 3 cwiczenie 1 raz itd.
dzisiaj zakonczylam 21 dzien

Jesica nie wiem czy Twoje pytanie jest nadal aktualne, ale ja robię ćwiczenia tak:

I seria
1 ćwieczenie po 6 powtórzeń (w późniejszych etapach 8,10 itd.)
2 ćwieczenie po 6 powtórzeń
i tak dlaej...
Potem II seria
1 ćw. x 6 powtórzeń (w późniejszych etapach 8,10 itd.)
2 ćw. x 6 powtórzeń
i tak dalej...

A jeśli chodzi o to, że dolna partia brzuszka stanęła w miejscu... hhmmm... może poprostu daj sobie troszkę więcej czasu... z czasem napewno dolna też się ruszy :tak: Dolne partie jest trudniej wyćwiczyć niż górne :tak:

Od dziś i ja zaczynam! Nie ma co się użalać nad sobą. Jestem gruba,źle mi z tym i pora to zmienić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iiwka życzę powodzenia :-) Trzymam kciuki :tak:

Ja zaliczyłam dzisiaj dzień 21... 3 tygodnie za mną :-) :happy2: Jeszcze 3 i zobaczymy jakie będą rezultaty... ;-) jestem dobrej myśli bo już teraz jestem zadowolona... :tak: :-)

aga_wozniak
dzieki za odpowiedz, ale wiesz co, ja jednak bede robiła tak, jak od początku, bo wyczytałam ze tak tez dobrze, Poprostu troche mialam zle dni, ale widze duze postepy co do mojego brzusia, bo mialam naprawde duzy, za duzo slodyczy pod koniec ciąży jadłąm hihi, i teraz mam. Wczoraj to o mały włos przestałabym cwiczyc, ale jestem na połmetku, Ale doszlam juz tak daleko, wiem ze to jest nudne , ale chyba ten kryzys miną wiec tylko bedzie lepiej.
Zachecam wszystkich do ćwiczen bo naprawde są rezultaty. Sadełko znika, pomału ale znika.

Poczytałam,poczytałam i chyba tez się zbiore do tych ćwiczeń tylko jakos tak zebrać mi się nie chce bo zawsze jest cos wazniejszego w domu do zrobienia....a potem gdy mam czas to jestem taka padnieta ze bym leżała:zawstydzona/y: no ale sama oponka mi nie zejdzie:-(

Iiwka a Ty jak zaczełaś?

życze wszystkim wytrwałości i pięknych brzuszków

Ja od wczoraj nie cwicze, szkoda, poniewaz mam okres prawie miesiac, a zawsze mialam regularny, wydaje mi sie ze to przez te cwiczenia a jak nie to, znowy zaczne cwiczyc od poczatku, a szkoda bo juz mialam 25 dzien. Trzymam za was kciuki.

reklama
Do góry