reklama
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
21 dzien za mna dzis juz chetniej cwiczyłam
Małagosiunia21
Witam
Cześc dziewczyny Przeczytałam cały wątek i tylko jednej sie udało cały przejść ten program Więc od dziś postanawiam że mi też sie uda
Po urodzeniu pierwszego dziecka skóra sama się wciągnęła szybko ale po drugim to tragedia Wojtas skończył już 4 miesiące i stwierdziłam że nie ma się co łudzić że brzuch sam zniknie
Od miesiąca chodze na pilates i na aerobik jak włączę jeszcze te 6W to może będzie jakiś efekt
Trzymam kciuki za was kobietki i Wy trzymajcie za mnie Ide ćwiczyć jak wykonam serię to napiszę jak było
Powodzenia
Po urodzeniu pierwszego dziecka skóra sama się wciągnęła szybko ale po drugim to tragedia Wojtas skończył już 4 miesiące i stwierdziłam że nie ma się co łudzić że brzuch sam zniknie
Od miesiąca chodze na pilates i na aerobik jak włączę jeszcze te 6W to może będzie jakiś efekt
Trzymam kciuki za was kobietki i Wy trzymajcie za mnie Ide ćwiczyć jak wykonam serię to napiszę jak było
Powodzenia
Małagosiunia21
Witam
Informuję że zaliczyłam 1 dzień Nie było źle najgorsze dla mnie jest to ostatnie ćwiczenie
Dziś jeszcze godzina aerobiku i godzina pilates więc zmęćzę się jeszcze
A dodałam sobie kilka ćwiczeń na pośładki i na talię do tych 6W Powodzenia życzę wszystkim
Dziś jeszcze godzina aerobiku i godzina pilates więc zmęćzę się jeszcze
A dodałam sobie kilka ćwiczeń na pośładki i na talię do tych 6W Powodzenia życzę wszystkim
hEJ FAJNIE ZE SIE PRZYLĄCZYŁĄŚ DO NAS, JA TEZ BEDE JEDNĄ Z TYCH CO PRZEJDZIE CAŁE 6W, BO MAM DUZY BRZUSIO, NIE KARMIE PIERSIA I NIE MA KTO ZE MNIE SCIĄGAĆ TYCH KALORII,
MADŹKA27 JAK DLUGO PO PIERWSZEJ CIAZY MIALAS BRZUCH?? BO MOJ SYNEK MA 2,5 MIESIACA, POMIMO ZE CWICZE 6W I BRZUCH SIE ZMNIEJSZA, TO I TAK MAM JESZCZE BALON. POZDRAWIAM
DZISIAJ BYŁ MÓJ 16 DZIEŃ 6W
MADŹKA27 JAK DLUGO PO PIERWSZEJ CIAZY MIALAS BRZUCH?? BO MOJ SYNEK MA 2,5 MIESIACA, POMIMO ZE CWICZE 6W I BRZUCH SIE ZMNIEJSZA, TO I TAK MAM JESZCZE BALON. POZDRAWIAM
DZISIAJ BYŁ MÓJ 16 DZIEŃ 6W
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
zaliczyłam 22 dzien - ja tez chce byc jedna z nielicznych które dotrwaja do konta
Trzymam za Was kciuki
Trzymam za Was kciuki
Małagosiunia21
Witam
hEJ MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE WCZORAJ DOSTAŁAM TAKI WYCISK NA PILATES ZE SZOK Sorki za duze litery
Rozmawiałam wczoraj z moja instruktorką i musze wam przekazac kilka wskazówek jak robic te ćwiczenia.
Jak lerzymy na płasko to bierzemy wdech i jak sie podnosimy to robimy wydech i z całej ciły wciągamy i napinamy miesnie brzucha. kregosłup musi dotykac podłogi. W tych ćwiczeniach nie powinien bolec kark. I nie wolno wstrzymywac oddechu Bo oddychanie ma tu bardzo du że znaczenie To tyle
Mam nadzieję że zastosujecie to co napisałam efekt będzie o 100% lepszy
Rozmawiałam wczoraj z moja instruktorką i musze wam przekazac kilka wskazówek jak robic te ćwiczenia.
Jak lerzymy na płasko to bierzemy wdech i jak sie podnosimy to robimy wydech i z całej ciły wciągamy i napinamy miesnie brzucha. kregosłup musi dotykac podłogi. W tych ćwiczeniach nie powinien bolec kark. I nie wolno wstrzymywac oddechu Bo oddychanie ma tu bardzo du że znaczenie To tyle
Mam nadzieję że zastosujecie to co napisałam efekt będzie o 100% lepszy
to moja pierwsza ciąża była:-):-):-). Mam brzuszek wystający bo cesarkę miałam i chyba troszkę trudniej taki balonik zgubić. ale mam nadzieję, ze jakoś siłą woli i uporem mi się uda. Ogólnie to jakaś tak wielorybia się jeszcze czuję (przed Szymkiem 36 nosiłam;-)) a teraz mam wrażenie, ze greenpeace mnie do ocealnu wrzuci jak na plażę wyjdę
reklama
aga_wozniak
happy mommy... :o)
Cześć :-) Madźka27 i Małgosiunia21 fajnie, że się przyłączyłyście... życze Wam powodzenia... mam nadzieję, że wszystkie wytrwamy do końca Małgosiunia21 dzięki za rady :-) Za mną dzisiaj 13 dzień mam nadzieję, że ta trzynastka nie przyniesie mi pecha
Podziel się: