reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 Weidera - polecam ;)

reklama
Cześc dziewczyny:) Przeczytałam cały wątek i tylko jednej sie udało cały przejść ten program:) Więc od dziś postanawiam że mi też sie uda:)
Po urodzeniu pierwszego dziecka skóra sama się wciągnęła szybko ale po drugim to tragedia:(:( Wojtas skończył już 4 miesiące i stwierdziłam że nie ma się co łudzić że brzuch sam zniknie:(
Od miesiąca chodze na pilates i na aerobik jak włączę jeszcze te 6W to może będzie jakiś efekt:)
Trzymam kciuki za was kobietki i Wy trzymajcie za mnie:) Ide ćwiczyć jak wykonam serię to napiszę jak było:)
Powodzenia

Informuję że zaliczyłam 1 dzień:) Nie było źle najgorsze dla mnie jest to ostatnie ćwiczenie:)
Dziś jeszcze godzina aerobiku i godzina pilates więc zmęćzę się jeszcze:)
A dodałam sobie kilka ćwiczeń na pośładki i na talię do tych 6W :) Powodzenia życzę wszystkim:)

hEJ FAJNIE ZE SIE PRZYLĄCZYŁĄŚ DO NAS, JA TEZ BEDE JEDNĄ Z TYCH CO PRZEJDZIE CAŁE 6W, BO MAM DUZY BRZUSIO, NIE KARMIE PIERSIA I NIE MA KTO ZE MNIE SCIĄGAĆ TYCH KALORII,

MADŹKA27 JAK DLUGO PO PIERWSZEJ CIAZY MIALAS BRZUCH?? BO MOJ SYNEK MA 2,5 MIESIACA, POMIMO ZE CWICZE 6W I BRZUCH SIE ZMNIEJSZA, TO I TAK MAM JESZCZE BALON. POZDRAWIAM

DZISIAJ BYŁ MÓJ 16 DZIEŃ 6W

hEJ MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE WCZORAJ DOSTAŁAM TAKI WYCISK NA PILATES ZE SZOK:) Sorki za duze litery
Rozmawiałam wczoraj z moja instruktorką i musze wam przekazac kilka wskazówek jak robic te ćwiczenia.
Jak lerzymy na płasko to bierzemy wdech i jak sie podnosimy to robimy wydech i z całej ciły wciągamy i napinamy miesnie brzucha. kregosłup musi dotykac podłogi. W tych ćwiczeniach nie powinien bolec kark. I nie wolno wstrzymywac oddechu:) Bo oddychanie ma tu bardzo du że znaczenie:) To tyle:)
Mam nadzieję że zastosujecie to co napisałam efekt będzie o 100% lepszy:)

MADŹKA27 JAK DLUGO PO PIERWSZEJ CIAZY MIALAS BRZUCH?? BO MOJ SYNEK MA 2,5 MIESIACA, POMIMO ZE CWICZE 6W I BRZUCH SIE ZMNIEJSZA, TO I TAK MAM JESZCZE BALON. POZDRAWIAM

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: to moja pierwsza ciąża była:-):-):-). Mam brzuszek wystający bo cesarkę miałam i chyba troszkę trudniej taki balonik zgubić:eek::eek:. ale mam nadzieję, ze jakoś siłą woli i uporem mi się uda. Ogólnie to jakaś tak wielorybia się jeszcze czuję (przed Szymkiem 36 nosiłam;-)) a teraz mam wrażenie, ze greenpeace mnie do ocealnu wrzuci jak na plażę wyjdę:baffled::-D

reklama
Cześć :-) Madźka27 i Małgosiunia21 fajnie, że się przyłączyłyście... życze Wam powodzenia... mam nadzieję, że wszystkie wytrwamy do końca :tak:Małgosiunia21 dzięki za rady :-) Za mną dzisiaj 13 dzień :tak: mam nadzieję, że ta trzynastka nie przyniesie mi pecha :-D

Do góry