reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 Weidera - polecam ;)

Dziewczyny aż głupio się przyznac ale ja znów zaczęłam wczoraj:-) Dziś drugi dzień:-)
Jednocześniejestem na diecie więc mam nadzieję trochę schudnąć. Za wszystkie trzymam kciukasy:-) I wy za mnie też trzymajcie mioże teraz mi sie uda:-)

reklama
Witam wszystkie "stare" i "nowe" ćwiczące ;-):-D Ja dzisiaj zaliczyłam 31 dzień... jeszcze 11 i koniec... potem zamierzam zrobić sobie pare dni przerwy i zacząć jeszcze raz żeby mieć super płaski brzuszek :tak: :-)

Znalazłam filmik w którym jakiś chłopak pokazuje jak wykonywać ćwiczenia... Aerobiczna "6" Weidera - Filmik
Enjoy!! ;-)

Trzymam za Was wszystkie kciuki :-)

Aga woźniak obejżałam filmik ten facet to moim zdaniem za szybko to robił bo przecież powinno się 3 sekundy trzymać na napiętych mięśniach a on to tra dwa i po kłopocie:-)
Ja wczoraj 2 dzień zaliczyłam dziś 3:-) Dzięki za kciukacy:-)

Film ogladnelam no dzis drugi dzien a gdzie do konca??:-D
Spokojnie zobaczysz jak szybko minie:-)
Ja melduję że właśnie przed chwilą ćwiczonka wykonałam, 3 dzień zaliczony:-) i nie powiem żeby szło mi to lekko:-( Słabe mięśnie mam i nie wiem jak jutro 3 serie zrobię:-( Ale nie poddam się:-) napewno nie:-)
Wszystkim kopniaczki dla zachęty;-)

no to ja chyba tez zaczne od nowa . hmmm ostatnio skonczylam w polowie
ale od dzisia wracam .
obym wytrwala :)

Miloku powodzonka:-) Napewno dasz radę:-)
Anka 26 no to superek:-) Ja mam swoją technikę która trochę utrudnia ćwiczenia ale są wtedy bardzoej efektywne:-)

reklama
Do góry