reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 Weidera - polecam ;)

Dziewczyny aż głupio się przyznac ale ja znów zaczęłam wczoraj:-) Dziś drugi dzień:-)
Jednocześniejestem na diecie więc mam nadzieję trochę schudnąć. Za wszystkie trzymam kciukasy:-) I wy za mnie też trzymajcie mioże teraz mi sie uda:-)

reklama
Witam wszystkie "stare" i "nowe" ćwiczące ;-):-D Ja dzisiaj zaliczyłam 31 dzień... jeszcze 11 i koniec... potem zamierzam zrobić sobie pare dni przerwy i zacząć jeszcze raz żeby mieć super płaski brzuszek :tak: :-)

Znalazłam filmik w którym jakiś chłopak pokazuje jak wykonywać ćwiczenia... Aerobiczna "6" Weidera - Filmik
Enjoy!! ;-)

Trzymam za Was wszystkie kciuki :-)

Aga woźniak obejżałam filmik ten facet to moim zdaniem za szybko to robił bo przecież powinno się 3 sekundy trzymać na napiętych mięśniach a on to tra dwa i po kłopocie:-)
Ja wczoraj 2 dzień zaliczyłam dziś 3:-) Dzięki za kciukacy:-)

Film ogladnelam no dzis drugi dzien a gdzie do konca??:-D
Spokojnie zobaczysz jak szybko minie:-)
Ja melduję że właśnie przed chwilą ćwiczonka wykonałam, 3 dzień zaliczony:-) i nie powiem żeby szło mi to lekko:-( Słabe mięśnie mam i nie wiem jak jutro 3 serie zrobię:-( Ale nie poddam się:-) napewno nie:-)
Wszystkim kopniaczki dla zachęty;-)

no to ja chyba tez zaczne od nowa . hmmm ostatnio skonczylam w polowie
ale od dzisia wracam .
obym wytrwala :)

Miloku powodzonka:-) Napewno dasz radę:-)
Anka 26 no to superek:-) Ja mam swoją technikę która trochę utrudnia ćwiczenia ale są wtedy bardzoej efektywne:-)

reklama
Do góry