reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Lorien współczuję, u nas też piąta już nocka do bani :szok::-:)wściekła/y:

Witek robi sobie pobudki ok 3-4-5 w nocy i potrafi nie spać po półtorej godziny. A ja niestety muszę o 5:45 wstawać do pracy, co skutkuje zasypianiem nad biurkiem :baffled: Nie wiem czy to zęby czy coś innego. Na początku na pewno nie spal przez te wichury, ale teraz to nie wiem już co :no:

reklama
Moniś, już nawet myślałam czy może nie pójść z EMi do jakiegoś lekarz żeby nam coś przepisał. :no:
Dzisiaj spałam sama, ale dopiero od 00:30 bo nie mogłam usnąć ale to inna historia a o 5:00 przyszedł mąż żebym szła do Emi bo on szedł do pracy. No i kupa.

Lorien A człowiek by pomyślał, że jak jeteś zmęczona to zaśniesz ledwo przyłożysz głowę do poduszki :baffled: A tu nici :baffled: To jest makabryczne :wściekła/y: Wspólczuję.

Lorien wspolczuje moze te zabki juz niedlugo wyjda i bedziesz mogla sobie odpoczac zycze ci tego z calego serca. Powiem wam cos smiesznego jakies dwa dni temu moje dziecko przespalo cala noc bez pobudki. Jak go polozylam do lozeczka o 9 wieczorem to wstal o 6 rano i ani razu sie nie obudzial a ja .... od 4 niespalam bo caly czas czekalam az sie obudzi no bo byl juz najwyzszy czas i nie moglam zasnac to juz chyba jakas choroba;-);-);-);-);-)

Lorien wspolczuje moze te zabki juz niedlugo wyjda i bedziesz mogla sobie odpoczac zycze ci tego z calego serca. Powiem wam cos smiesznego jakies dwa dni temu moje dziecko przespalo cala noc bez pobudki. Jak go polozylam do lozeczka o 9 wieczorem to wstal o 6 rano i ani razu sie nie obudzial a ja .... od 4 niespalam bo caly czas czekalam az sie obudzi no bo byl juz najwyzszy czas i nie moglam zasnac to juz chyba jakas choroba;-);-);-);-);-)

To się nazywa przewrażliwiona mamusia ;-):-D

My kiedyś w niedzielę rano obudziliśmy się przed 9 i byliśmy w szoku, bo nasze dziecko jeszcze spało a rodzice już nie :szok::-D;-)

Dziewczyny, a mój jeszcze śpi, on to przed 9-00 to praktycznie nigdy nie wstaje, bliżej 10-00 :-D:-D:-D, ale to pewnie zasługa tego, że chodzi spać po 21-00, ale mi to pasuje, zawsze byłam śpiochem:sorry2:.

reklama
Dzięki dziewczyny, że mi życzycie abym się wyspała, w zasadzie o niczym innym teraz tak nie marzę. MOże to kiedyś nastąpi, póki co w nocy szał, a rano pobudka o 6:00.
ALe co tam, poczułam dziś pod palcem kolejnego ząbka - czwórkę dolną prawą, czyli z prawej już obie naraz wyłażą. Na lewą trzeba będzie jeszcze poczekać.
KOchane moje całuski i bezproblemowego wychodzenia ząbków

Do góry