reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
No to moje dziecię przeszło samo siebie :szok: W ciągu tygodnia wyszły mu trzy czwóreczki :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Ma już obie górne i lewą dolną :tak: Nacierpiało się to moje dzieciątko :-( Teraz jest już trochę lepiej, bo śpi w nocy, ale za to ma problemy z jedzeniem - chyba popękane dziąsełka go bolą jak je mięsko lub wędlinę, bo wypluwa. Za to wszystko inne je z apetytem ;-)

nieźle, Wituś rozwija się na całego, widzę. gratki.

U nas też chyba coś wyszło, ale za pierona nie mogę Emilce zajrzeć do buziaka.

reklama
Nikusiowi ostatnio też ząbków kilka urosło, stan uzębienia 10, a niedługo spodziewam się kolejnych dwóch, będzie wtedy miał komplet 1, 2, 4.

Do góry