reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Ja wczoraj znalazlam u Dominika kolejna czworke.Tak wiec ma juz wszystkie jedynki,dwojki i czworki.12 zebow!!!! Zastanawiam sie czy troche za szybko mu nie ida:confused:.Mam tylko nadzieje ze na jakis czas bedzie spokoj.Napisze wam tylko ze te czworki to byl najgorszy okres jak narazie:no:.

reklama
Pediatra jak wczoraj zaglądała Witkowi do gardła to stwierdziła, że idą mu czwórki. A ja myślałam, że pierwsze wyjdą mu trójki :baffled::confused:

No ja też dzisiaj oglądałam Nadii dokładnie te dziąsła i też mi się wydaje że są rozpulchnione i zaczerwienione w miejscu czwórek, a myślałam że trójki ida. Ech no zobaczymy, mam nadzieję że ta gorączka to od tych zębów.

Dziewczyny tylko sie nie smiejcie .........................jest 6 zab :szok::szok::szok::szok::szok::szok:dzis rano wypatrzylam
mamy u gory juz 2 dwojeczki i 2 jedyneczki i na dole jedyneczke i dwojeczke z lewej strony............nie wiem czy jeszcze czegos nie znajde bo mala sobie nie daje do pyska zajrzec ...............wiec tak naparwde nie wiem jak sytuacja na dolnej szczece wygalda:no::baffled:

tynka, a juz chcialas zbierac na sztuczna szczene dla malutkiej:tak:, a tu prosze jaka niespodzianka. dzieci sa nieprzewidywalne

reklama
Do góry