reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

CAMMI ciesze sie razem z toba i zazdroszcze ci Ide do lozeczka bo po fenoterolu cala sie trzese i myla mi sie literki.

reklama
Czesc Kobietki:)

Ja też czekam na pierwsze ruchy i narazie jakos cisza :(ale moze juz wkrótce ;)
Anulka wszytsko bedzie dobrze kochana, odpoczywaj, leż i mysl pozytywnie, z dzidziusiem wszytsko bedzie dobrze.
Nastraszyłyscie mnie tez bakteriami, ja w piatek ide do gina i od razu tam beda moje wyniki i tez sie troszke boje co tam wyszło, ostatnio miałam troszke problem z moczem, ale starm sie byc dobrej mysli. O chlamydii tez myslałam :(

Cammi ale Ci zazdroszcze ze juz wiesz;) Ja tez chce córeczke, ale to sie okaze za jakis czas.
Pycha mamy do siebie niedaleko, ja mieszkam w Zielonej Górze;D
Pozdrowionka dla wszytskich ;)

Hej hej!
Chciałam sie Wam pochwalić naszą malutką kruszynką 18 tydzień 3 dni
naszamalutka0032rk.jpg

Cześć długo mnie nie było a teraz jestem i nikogo nie ma ::) A przy okazji pozdrawim Pyche a dla wszystkich pozostałych przesyłam gorące pozdrowienia i życzenia aby wszystko było ok z waszymi brzuszkami i maluszkami u mnie bez zmian wciąż jestem na L4 bo ja to jestem dziwny przypadek szyjka macicy ok sama macica ok i tak wogóle to ponoć wszystko w porządku a jednak ma bóle brzuch a w zeszły piątek nawet bóle krzyżowe ponoć takie jakie się ma przy porodzie trwały do soboty czyli praktycznie 24 godziny ( dodam również że nie mam żadnych krwawień nawet malenkich) no i co wy na to :(

Hej. Ja też mam termin listopadowy- na 7 - i tez leżę na zwolnieniu. Żabko, te same objawy- bóle i kłucia, tyle że z prawej strony brzucha do pachwiny i trochę z tyłu. Łykam magneB6 i no-spe i leżę na tarasie. Bardzo fajnie, nie muszę siedzieć w pracy- pracuję w szkole. Poniewaz to moja 3 ciąża, a z poprzednimi miałam przodujące łożysko, to i teraz sie nie dziwię, że usadowiło się nisko. Trzymaj się. Donosiłam dwóch chłopaków to i tobie sie uda. Grunt to pozytywnie mysleć, dbać o siebie. 8)

reklama
cześć Kalinko ciesze się że chociasz ktoś jest dzisiaj na forum ja sie niepokoje bo to maja pierwsza ciąża więc jestem taaaaka zielona że wszystko mnie jest w stanie zaniepokoić Ma jedno pytanie czy któraś z was jest z wojew. kujawsko-pomorskiego lub wielkopolskiego ja mieszkam na granicy tych dwóch wojew. i poszukuje jakiego namiaru na gabinet gdzie można zrobić sobie usg 3D od ginekologa dostałam namiar na szpital na polnej w poznaniu dzwoniłam a tam pierwszy wolny termin we wrześniu nie wiedziałam że to jest tak oblegane badanie może ktoś z was zna inny namiar w moich okolicach :)

Do góry