reklama
Czesc Kobietki
Ja też czekam na pierwsze ruchy i narazie jakos cisza ale moze juz wkrótce
Anulka wszytsko bedzie dobrze kochana, odpoczywaj, leż i mysl pozytywnie, z dzidziusiem wszytsko bedzie dobrze.
Nastraszyłyscie mnie tez bakteriami, ja w piatek ide do gina i od razu tam beda moje wyniki i tez sie troszke boje co tam wyszło, ostatnio miałam troszke problem z moczem, ale starm sie byc dobrej mysli. O chlamydii tez myslałam
Cammi ale Ci zazdroszcze ze juz wiesz Ja tez chce córeczke, ale to sie okaze za jakis czas.
Pycha mamy do siebie niedaleko, ja mieszkam w Zielonej Górze;D
Pozdrowionka dla wszytskich
Ja też czekam na pierwsze ruchy i narazie jakos cisza ale moze juz wkrótce
Anulka wszytsko bedzie dobrze kochana, odpoczywaj, leż i mysl pozytywnie, z dzidziusiem wszytsko bedzie dobrze.
Nastraszyłyscie mnie tez bakteriami, ja w piatek ide do gina i od razu tam beda moje wyniki i tez sie troszke boje co tam wyszło, ostatnio miałam troszke problem z moczem, ale starm sie byc dobrej mysli. O chlamydii tez myslałam
Cammi ale Ci zazdroszcze ze juz wiesz Ja tez chce córeczke, ale to sie okaze za jakis czas.
Pycha mamy do siebie niedaleko, ja mieszkam w Zielonej Górze;D
Pozdrowionka dla wszytskich
klementynka
Fanka BB :)
Z tego co wiem w październiku znaczna przewaga panów sie szykuje, moze nam się uda nadrobić średnią
klementynka
Fanka BB :)
cammi --- jaka śliczniutka!!!! a jak do mamusi podobna!!!! ;D
Cześć długo mnie nie było a teraz jestem i nikogo nie ma : A przy okazji pozdrawim Pyche a dla wszystkich pozostałych przesyłam gorące pozdrowienia i życzenia aby wszystko było ok z waszymi brzuszkami i maluszkami u mnie bez zmian wciąż jestem na L4 bo ja to jestem dziwny przypadek szyjka macicy ok sama macica ok i tak wogóle to ponoć wszystko w porządku a jednak ma bóle brzuch a w zeszły piątek nawet bóle krzyżowe ponoć takie jakie się ma przy porodzie trwały do soboty czyli praktycznie 24 godziny ( dodam również że nie mam żadnych krwawień nawet malenkich) no i co wy na to
Hej. Ja też mam termin listopadowy- na 7 - i tez leżę na zwolnieniu. Żabko, te same objawy- bóle i kłucia, tyle że z prawej strony brzucha do pachwiny i trochę z tyłu. Łykam magneB6 i no-spe i leżę na tarasie. Bardzo fajnie, nie muszę siedzieć w pracy- pracuję w szkole. Poniewaz to moja 3 ciąża, a z poprzednimi miałam przodujące łożysko, to i teraz sie nie dziwię, że usadowiło się nisko. Trzymaj się. Donosiłam dwóch chłopaków to i tobie sie uda. Grunt to pozytywnie mysleć, dbać o siebie. 8)
reklama
cześć Kalinko ciesze się że chociasz ktoś jest dzisiaj na forum ja sie niepokoje bo to maja pierwsza ciąża więc jestem taaaaka zielona że wszystko mnie jest w stanie zaniepokoić Ma jedno pytanie czy któraś z was jest z wojew. kujawsko-pomorskiego lub wielkopolskiego ja mieszkam na granicy tych dwóch wojew. i poszukuje jakiego namiaru na gabinet gdzie można zrobić sobie usg 3D od ginekologa dostałam namiar na szpital na polnej w poznaniu dzwoniłam a tam pierwszy wolny termin we wrześniu nie wiedziałam że to jest tak oblegane badanie może ktoś z was zna inny namiar w moich okolicach
Podziel się: