reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

ale idziesz do domciu? a masz w domu net? czy znikniesz z eteru?
dobra sytam o ten wymaz... ale to musi mieć objawy, czy może bezobjawowo?

reklama
ja zaraz zmykam.
u mnie bylo ciagle bez objawowo.
zrob na wszelki wypadek.
a w domu mam neta ale chwilowo komputer nie zyje.dlatego znikne, ale jak bede wpadac do pracy to oczywiscie sie odezwe.
na razie ide lezec.
i trzasc tylkiem ze strachu co bedzie dalej...
ale lekarka mowi ze antybiotyki wystarcza.i ze bedzie ok.dlatego staram sie myslec pozytywnie. ;)

To idź i leż i dobrze będzie... I nie wpadaj na siłe do pracy, potem sobie posty na spokojnie poczytasz :)
Trzymam kciuki --- będzie dobrze:)

Hej!! Hej!!
My juz wiemy i bardzo sie cieszymy!! :) :) :) DZIEWCZYNKA!!!!
Byłam dziś u lekarza, wcześnie bo miałam być dopiero za tydzień ale odebrałam wyniki i cos mnie pobolewa wiec pobiegłam. Okazało się że mam wyniki moczu nie za dobre a właściwe złe ale to nic pan gin mnie uspokoił że wszystko jest ok z dzidzią i to przez to zakażenie dróg moczowych mam takie pobolewania.. dał mi furalgin i no-spa i za tydzień mam powtórzyc wyniki..
Ale robilismy usg i było widać na 97% dziewczynka.. ale się cieszę.. :) Tak bardzo chcielismy dziewczynkę i sie najprawdopodobnie udało.. pozdrawiam wszystkie i życzę tyle optymizmu i uśmiechu co we mnie dzisiaj.. :)

Witam przyszłe listopadowe mamy. Jestem tu po raz pierwszy. Mam termin wg USG na 24 listopad. Ciesze się ze znalazłam to forum, bo mam wielkiego doła, zostałam sama z moja dzidzią. Mój mąż leży w szpitalu, 85 km od domu. Ja mam przodujące łożysko i muszę bardzo o siebie dbać, więc częsta jazda samochodem po naszych polskich dziurawych drogach odpada. A ja tak bardzo go teraz potrzebuję. Najgorszy jest strach, bo w listopadzie stracilismy naszego pierwszego aniołka. Na dodatek mój mąż ma grużlicę, w szpitalu i w poradni od chorób płuc lekarze mówili, ze mi i dziecku nic nie grozi, w czwartek idę do giekologa, zobaczymy co on powie. Do tego wszystkiego mam jeszcze do zdania pare egzaminów, no i magisterkę do napisania. Jakoś musze się trzymać i przetrwać ten najgorszy czas. Pozdrawiam serdecznie Was i Maleństwa!!!

Czesc Pycha nie zalamoj sie ucz sie do egzaminow zacznij pisac prace a zobaczysz ze czas pobytu twojego meza szybko minie nastawiaj sie pozytywnie!W przerwie uczenia sie "zagadaj do brzusia by twoj malenki lokator za 2miesiace mogl bez problemu poznac twoj glos.Jesli chodzi o lozysko przodujace to uwazac trzeba to fakt ale w tym okresie ciazy to o niczym zlym nie znaczy.Tez mam lozsko nachodzace na szyjke (skurcze macicy rozwarcie szyjki na opuszke palca)ale w miare rozwoju ciazy lozysko sie podnosi wiec miejmy nadzieje ze bedzie dobrze ;)

cammi - no to jesteś pierwsza:) gratulacje (z maleńką domieszkązadrości..)

Pycho- a skąd jesteś? będzie dobrze, nic się nie martw, wpadaj tu często już my cię podniesiemy na duchu !!

Dzieki za gratki Klementynko :) mam nadzieję że Tobie też się uda szybko dowiedzieć i bedzie to równie miła wiadomość..
Witaj Pycha! Fajnie że do nas dołączyłaś.. trzymam kciuki, że wszystko bedzie ok!

reklama
Cześć Dziewczyny!
Bardzo dziekuje za miłe słowa.
Jestem z lubuskiego, blisko Gorzowa Wlkp.
A co do mowienia do Maleństwa to ciągle do niego gadam, mieszkam sama, więc została mi dzidzia i chomik, no i teraz z Wami mogę.
Najgorsze jest to że jestem na L4 i oprócz nauki nie mam innego zajęcia. Ale jak czytam tutaj różne wypowiedzi to jest mi lepiej.
Ide teraz na śniadanko. Pa!

Do góry