reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

ale idziesz do domciu? a masz w domu net? czy znikniesz z eteru?
dobra sytam o ten wymaz... ale to musi mieć objawy, czy może bezobjawowo?

reklama
ja zaraz zmykam.
u mnie bylo ciagle bez objawowo.
zrob na wszelki wypadek.
a w domu mam neta ale chwilowo komputer nie zyje.dlatego znikne, ale jak bede wpadac do pracy to oczywiscie sie odezwe.
na razie ide lezec.
i trzasc tylkiem ze strachu co bedzie dalej...
ale lekarka mowi ze antybiotyki wystarcza.i ze bedzie ok.dlatego staram sie myslec pozytywnie. ;)

To idź i leż i dobrze będzie... I nie wpadaj na siłe do pracy, potem sobie posty na spokojnie poczytasz :)
Trzymam kciuki --- będzie dobrze:)

Hej!! Hej!!
My juz wiemy i bardzo sie cieszymy!! :) :) :) DZIEWCZYNKA!!!!
Byłam dziś u lekarza, wcześnie bo miałam być dopiero za tydzień ale odebrałam wyniki i cos mnie pobolewa wiec pobiegłam. Okazało się że mam wyniki moczu nie za dobre a właściwe złe ale to nic pan gin mnie uspokoił że wszystko jest ok z dzidzią i to przez to zakażenie dróg moczowych mam takie pobolewania.. dał mi furalgin i no-spa i za tydzień mam powtórzyc wyniki..
Ale robilismy usg i było widać na 97% dziewczynka.. ale się cieszę.. :) Tak bardzo chcielismy dziewczynkę i sie najprawdopodobnie udało.. pozdrawiam wszystkie i życzę tyle optymizmu i uśmiechu co we mnie dzisiaj.. :)

Witam przyszłe listopadowe mamy. Jestem tu po raz pierwszy. Mam termin wg USG na 24 listopad. Ciesze się ze znalazłam to forum, bo mam wielkiego doła, zostałam sama z moja dzidzią. Mój mąż leży w szpitalu, 85 km od domu. Ja mam przodujące łożysko i muszę bardzo o siebie dbać, więc częsta jazda samochodem po naszych polskich dziurawych drogach odpada. A ja tak bardzo go teraz potrzebuję. Najgorszy jest strach, bo w listopadzie stracilismy naszego pierwszego aniołka. Na dodatek mój mąż ma grużlicę, w szpitalu i w poradni od chorób płuc lekarze mówili, ze mi i dziecku nic nie grozi, w czwartek idę do giekologa, zobaczymy co on powie. Do tego wszystkiego mam jeszcze do zdania pare egzaminów, no i magisterkę do napisania. Jakoś musze się trzymać i przetrwać ten najgorszy czas. Pozdrawiam serdecznie Was i Maleństwa!!!

Czesc Pycha nie zalamoj sie ucz sie do egzaminow zacznij pisac prace a zobaczysz ze czas pobytu twojego meza szybko minie nastawiaj sie pozytywnie!W przerwie uczenia sie "zagadaj do brzusia by twoj malenki lokator za 2miesiace mogl bez problemu poznac twoj glos.Jesli chodzi o lozysko przodujace to uwazac trzeba to fakt ale w tym okresie ciazy to o niczym zlym nie znaczy.Tez mam lozsko nachodzace na szyjke (skurcze macicy rozwarcie szyjki na opuszke palca)ale w miare rozwoju ciazy lozysko sie podnosi wiec miejmy nadzieje ze bedzie dobrze ;)

cammi - no to jesteś pierwsza:) gratulacje (z maleńką domieszkązadrości..)

Pycho- a skąd jesteś? będzie dobrze, nic się nie martw, wpadaj tu często już my cię podniesiemy na duchu !!

Dzieki za gratki Klementynko :) mam nadzieję że Tobie też się uda szybko dowiedzieć i bedzie to równie miła wiadomość..
Witaj Pycha! Fajnie że do nas dołączyłaś.. trzymam kciuki, że wszystko bedzie ok!

reklama
Cześć Dziewczyny!
Bardzo dziekuje za miłe słowa.
Jestem z lubuskiego, blisko Gorzowa Wlkp.
A co do mowienia do Maleństwa to ciągle do niego gadam, mieszkam sama, więc została mi dzidzia i chomik, no i teraz z Wami mogę.
Najgorsze jest to że jestem na L4 i oprócz nauki nie mam innego zajęcia. Ale jak czytam tutaj różne wypowiedzi to jest mi lepiej.
Ide teraz na śniadanko. Pa!

Do góry