reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

Anulka, nie miej takich czarnych myśli!!!!! Będzie dobrze, leż tylko grzecznie i się nie denerwuj, ja pierwszą ciążę tez prawie całą przeleżałam, a było kiepsko, ale się udało:)
Łóżkowe igraszki nie uciekną ::)
Pozdrów Kruszynkę!!

reklama
Hej Anulka, trzymaj sie dzielnie, musi byc dobrze!! Grunt ze jestes pod ciagla opieka i ze takie rzeczy wychwytywane sa natychmiast i mozna reagowac, Maluszek jest juz wiekszy lepiej umiejscowiony niz poczatkach badz co badz II trymestr! trzeba sie sluchac, lezec, lykac i starac nie denerwowac choc to trudne wiem, ale nie pomaga wcale, myslec tylko o najmilszych rzeczach, rozmawiac z Maluchem o powadze sytuacji i trzeba sie zrelaksowac:) Trzymam mocno kciuki i nie martw sie

Dziekuje za pocieszenia ciesze sie ze trzymacie kciuki . To ze jestescie ze mna moze pozwoli mi na otarcie lezki ktora jeszcze splywa po policzku ale postaram sie ewrocic do nastawienia ze bedzie dobrze ZABKO masz racje mam wspanialego gina ktory sie mna troskliwie zajmuje nawet gdy idzie na urlop to jest pod telefonem i gdy bedzie cos sie dzialo to mam zadzwonic.

witam matki polki,
dziewczyny robcie testy na chlamedie!!!
to gowno( przepraszam za wyrazenie) zagraza wlasnie mojemu dzidziusiowi.
dowiedzialam sie w piatek. stad bole i skracanie szyjki.mam trzy tygodnie na antybiotykach i odpoczywac!!!!
co za syf. boje sie jak cholera, ale wierze ze moja lekarka wie co robi.
pozdrawiam.

bakteria, jest wszedzie.baseny itd.przenosi sie tez droga plciowa, kiblami itd...
paskudztwo.
zrob. bo na poczatku grozi poronieniem, a potem cos moze zrobic dzidzi.

przyszlam n a chwilke. nie skrwi.wymaz ci zrobia.spytaj lekarza.
prawie zaden o tym nie mowi a to podobno bardzo wazne, w mojej klinice waszsytkim to robia.

reklama
Do góry