reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

reklama
Widze że nie tylko ja miałam wenę fryzjerską. Totalnie mi odwaliło poszłam do sklepu i kupiłam sobię farbę do włosów- dodam tylko że zawsze byłam baaaaaardzo jasną blondynką a dzis mam włosy koloru ciemny kasztan:-) Trochę ciężko jest się przyzwyczaić i nie szczególnie się sobie podobam, ale przynajmniej mam odrosty z głowy a jak urodzę to może znów się przefarbuję na jasny!!Napiszcie proszę czy któraś z was czuje już jakieś ruchy malucha???

Efka!
ja to cos tam czuję ale jeszcze nic pewnego.. a natomiast co do farbowania to też chiałam tylko rozjaśnic ale naczytałam się że to chemia i może zaszkodzic malutkiej więc nic - czekam aż się urodzi na razie tylko poszłam do fryziera się ściąć na krótko.. też mam nową fryzurkę kurcze wszyskie wzieło na zmiany hihi..

cześć dziewczyny ja już czuje ruchy chociaż to pewnie nie są mocne kopniaki a raczej delikatne pukanie lub muskanie od środka ;D bardzo się cieszę i najchętniej to chciałabym czuć je cały czas bardzo nie lubie kiedy przez cały dzien nic nie czuję! potrafię wtedy kilka godzin nic nie robić tylko lezeć i oczekiwać jakiegokolwiek chociażby najmniejszego ruch mojego maleństwa.
Jesli chodzi o fryzurę to ja cały czas mam ochotę przefarbować włosy ale czas mam obawę czy czasem nie zaszkodzę maleństwu więc się wstrzymuje ale wyraźnie mnie nosi jak to się mówi.
Wracając do temetu L4 to aż mnie ciarki przechodzą jak czytam o zwolnieniu z pracy :-[ ma nadzieje że mimo wszystko nie stracę pracym. Pozdrawim was wszystkie i życzę miłego wieczoru niedzielnego ;D

No to mia jesteś druga :)
a z wózeczkiem tez sie nameczyłam zanim sie pojawił.. ale wystarczy dokładnie przeczytać instrukcję Aletki sie się udało..:)
A u mnie dzis juz chyba napewno to malutka się rusza a nie powietrze po jelitach hihi.. tak delikatnie i na dole brzucha takie cichutkie boom boom :) ktos tam puka do mamusi hihi :)

Chce powiedzieć że bardzo zazdroszcze mii i cami że juz wiecie to musi być wspaniałe uczucie wiedzieć co tam siedzi w brzuszku wielkie gratulacje!!!!! Ja tez już chce :D :D

reklama
Dziewczyny ciesze sie ze wam humorki dopisuja az mi sie buzia usmiechnela choc jeszcze przed chwilka po policzku lecialy lezki bo KRUSZYNKA trzyma sie dzielnie rosnie i fika a moj brzusio robi niespodzianki.Wczoraj dzwonilam do gina bo od piatku mialam dosc mocne bole w dole brzucha a jak lezalam robila mi sie twarda kula.Kazal brac Fenoterol co 4godz ale bolalo mnie dalej wiec znowu dzwonilam i kazal mi przyjechac.Do Fenoterolu i isoptinu dodal mi nospe forte kazal lezec a jak cos to mam dzwonic nawet w srodku nocy.Boje sie o ta ciaze

Do góry