reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

drugi się zaczyna w czwartym miesiącu, a trzeci w siódmym, pozostaje tylko kwestia dopasowania tygodni do miesęcy, a to już wyższa szkoła jazdy :)

reklama
Hej kolejna próba suwaczka :laugh: troche techniki i sie gubie, ale moze teraz wyjdzie ;)

no własnie upały nastały-  w końcu :D ja się cieszę, zawsze to trochę wit D ;)
co do liczenia tygodni, trymestrów i miesięcy to można poaśc w niezły galimatias!!!!!
ja coraz pewniej chodzę po ziemi odkąd nastał mi drugi trymestr i chyba rzeczywiście zaczynam odzyskiwac energię....
szkoda że apetyt mi nie opada.... mam nadzieję że teraz wszsytkie to będziemy się już tylko lepiej czuć i będziemy coraz
bardziej okrągłe, hihiihi, oby do listopada
a Wy jak czujecie sie w drugim trymestrze??

pozdrawiam

A wiesz, że chyba też ciut pewniej niż w pierwszym :)
Tylko żeby tyle nie jeść.... Dobrze, że owoców coraz więcej i njaważniejsze, ze KALAREPKA jest ::)
i już nie mogę się doczekać usg połówkowego, a to dopiero za miesiąc....
i już bym chciała, żeby mnie porządnie kopnęło, anie takie tam... bulgoty...

a poza tym wszystko w porządku :)))))

Cześc Mamusie :laugh:

Ja też sie czuje coraz lepiej, czasami co prawda jeszcze lekkie strucie jest, ale zdecydowanie jest poprawa i apetycik troszke wrócił. Strasznie sie ciesze, ze teraz aż 4 dni wolnego, miałam nie brać nie urlopu ale zapowaiadaja piekną pogode i az żal nie skorzystać. No i czas połazic po sklepach, bo coż ciuszki małe sie robia powoli:)

No, ja ostatnio dostałam śliczką bluzeczkę od Pan Mąż, i spodnie nabyłam, baaardzo fajowe... Ale i tak nikt nie widzi, że jestem w ciąży, chyba wyznacze nagrodę, dla tego, kto pierwszy zauważy :)

reklama
Do góry