reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

drugi się zaczyna w czwartym miesiącu, a trzeci w siódmym, pozostaje tylko kwestia dopasowania tygodni do miesęcy, a to już wyższa szkoła jazdy :)

reklama
Hej kolejna próba suwaczka :laugh: troche techniki i sie gubie, ale moze teraz wyjdzie ;)

no własnie upały nastały-  w końcu :D ja się cieszę, zawsze to trochę wit D ;)
co do liczenia tygodni, trymestrów i miesięcy to można poaśc w niezły galimatias!!!!!
ja coraz pewniej chodzę po ziemi odkąd nastał mi drugi trymestr i chyba rzeczywiście zaczynam odzyskiwac energię....
szkoda że apetyt mi nie opada.... mam nadzieję że teraz wszsytkie to będziemy się już tylko lepiej czuć i będziemy coraz
bardziej okrągłe, hihiihi, oby do listopada
a Wy jak czujecie sie w drugim trymestrze??

pozdrawiam

A wiesz, że chyba też ciut pewniej niż w pierwszym :)
Tylko żeby tyle nie jeść.... Dobrze, że owoców coraz więcej i njaważniejsze, ze KALAREPKA jest ::)
i już nie mogę się doczekać usg połówkowego, a to dopiero za miesiąc....
i już bym chciała, żeby mnie porządnie kopnęło, anie takie tam... bulgoty...

a poza tym wszystko w porządku :)))))

Cześc Mamusie :laugh:

Ja też sie czuje coraz lepiej, czasami co prawda jeszcze lekkie strucie jest, ale zdecydowanie jest poprawa i apetycik troszke wrócił. Strasznie sie ciesze, ze teraz aż 4 dni wolnego, miałam nie brać nie urlopu ale zapowaiadaja piekną pogode i az żal nie skorzystać. No i czas połazic po sklepach, bo coż ciuszki małe sie robia powoli:)

No, ja ostatnio dostałam śliczką bluzeczkę od Pan Mąż, i spodnie nabyłam, baaardzo fajowe... Ale i tak nikt nie widzi, że jestem w ciąży, chyba wyznacze nagrodę, dla tego, kto pierwszy zauważy :)

reklama
Do góry