reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

Feminatal łykam, nie powiem że z lubością, ale jakoś daję radę:)
efka21 pisze:
Podobnie jak wy tez mam problemy z pamięcią a co gorsza za tydzien zaczynaja mi sie egzaminy na uczelni jak ja to przeskocze to nawet nie wiem.
łooooo, współczuję....

reklama
Dziewczyny! Nie chcę Was straszyć, ale z tą pamięcią to się szybko nie poprawia :D moja córcia ma już 20 miesięcy a mam odczucie , że mam sitko w głowie i to z bardzo dużymi dziurkami!

a ja zupełnie z innej beczki :D
byłam dzis na wizycie u doktora i słyszałam serduszko dzidiusia  ;D
takie małe rzaczy a tak cieszą.... hihihi
pozdrawiam Was

Czesc wam szczesciary.Z pamiecia fakt faktem troche gorzej niz przed ciaza ale mam wrazenie ze troche lepiej niz bylo na samym poczatku.Bylam u gina troche mnie postraszyl szpitalem ale mam cicha nadzieje ze go unikne do czasu porodu.Brzusio pobolewa wiec jeszcze wiecej musze lezec ale to co najwazniejsze to BIJACE SERDUSZKO KRUSZYNKI I JEJ WYBRYKI(chyba sie nie wstydzi bo pokazala sie ze wszystkich stron choc na razie nie wiem KTO we mnie rosnie.Na USG w 21tyg pojde 2lipca

Heeej, jestem już dorosła ciążowo. Właśnie zaczął mi się II trymestr i 4. miesiąc. Skończyłam brać folik i dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę Prenatalu:) Huurrraaaa! ;D

reklama
Do góry