reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

Feminatal łykam, nie powiem że z lubością, ale jakoś daję radę:)
efka21 pisze:
Podobnie jak wy tez mam problemy z pamięcią a co gorsza za tydzien zaczynaja mi sie egzaminy na uczelni jak ja to przeskocze to nawet nie wiem.
łooooo, współczuję....

reklama
Dziewczyny! Nie chcę Was straszyć, ale z tą pamięcią to się szybko nie poprawia :D moja córcia ma już 20 miesięcy a mam odczucie , że mam sitko w głowie i to z bardzo dużymi dziurkami!

a ja zupełnie z innej beczki :D
byłam dzis na wizycie u doktora i słyszałam serduszko dzidiusia  ;D
takie małe rzaczy a tak cieszą.... hihihi
pozdrawiam Was

Czesc wam szczesciary.Z pamiecia fakt faktem troche gorzej niz przed ciaza ale mam wrazenie ze troche lepiej niz bylo na samym poczatku.Bylam u gina troche mnie postraszyl szpitalem ale mam cicha nadzieje ze go unikne do czasu porodu.Brzusio pobolewa wiec jeszcze wiecej musze lezec ale to co najwazniejsze to BIJACE SERDUSZKO KRUSZYNKI I JEJ WYBRYKI(chyba sie nie wstydzi bo pokazala sie ze wszystkich stron choc na razie nie wiem KTO we mnie rosnie.Na USG w 21tyg pojde 2lipca

Heeej, jestem już dorosła ciążowo. Właśnie zaczął mi się II trymestr i 4. miesiąc. Skończyłam brać folik i dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę Prenatalu:) Huurrraaaa! ;D

reklama
Do góry