reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

reklama
W pierwszej ciąży to ja poczułam synka, ale nie wymagaj ode mnie za wiele, to było 12 lat temu i nie mam pojęcia. ( Dobrze że pamiętam, że w ogóle byłam w ciąży he he) Wydawało mi sie ze wszystko będę pamiętać a tu lipa, z drugiej ciązy też nic nie pamiętam :)
Dziewczyny, piszcie dzienniki i inne memuary, bo potem jest problem :)

Ale moja przyjaciółka która w lipcu urodzi pierwszego Maluszka czuła około dwudziestego tygodnia, więc cierpliwości jeszcze troszke cammi :)

Zakupiłam sobie terminarz "W oczekiwaniu na dziecko" - i tam tydzień po tygodniu wpisuję ważne momenty, jak się czuję, co czuję itp:) Fajna rzecz, już teraz się roztkliwiam, jak widzę wpis z momentu testowania:)

O, fajny pomysł , Naturelko :)

A ja właśnie wróciłam od lekarza, słyszałam serduszko, aczkolwiek długo nie mogliśmy go znaleźć i gin stwierdził: bo to pewno wstydliwa dziewuszka :)
dostałam skierowania na badania, i juz wiem kiedy ta upiorna glukoza będzie - za miesiąc.
A poza tym wszystko dobrze :) co mnie bardzo cieszy, jak mawia Kubuś Puchatek.

reklama
Do góry