reklama
klementynka
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży to ja poczułam synka, ale nie wymagaj ode mnie za wiele, to było 12 lat temu i nie mam pojęcia. ( Dobrze że pamiętam, że w ogóle byłam w ciąży he he) Wydawało mi sie ze wszystko będę pamiętać a tu lipa, z drugiej ciązy też nic nie pamiętam
Dziewczyny, piszcie dzienniki i inne memuary, bo potem jest problem
Ale moja przyjaciółka która w lipcu urodzi pierwszego Maluszka czuła około dwudziestego tygodnia, więc cierpliwości jeszcze troszke cammi
Dziewczyny, piszcie dzienniki i inne memuary, bo potem jest problem
Ale moja przyjaciółka która w lipcu urodzi pierwszego Maluszka czuła około dwudziestego tygodnia, więc cierpliwości jeszcze troszke cammi
klementynka
O, fajny pomysł , Naturelko
A ja właśnie wróciłam od lekarza, słyszałam serduszko, aczkolwiek długo nie mogliśmy go znaleźć i gin stwierdził: bo to pewno wstydliwa dziewuszka
dostałam skierowania na badania, i juz wiem kiedy ta upiorna glukoza będzie - za miesiąc.
A poza tym wszystko dobrze co mnie bardzo cieszy, jak mawia Kubuś Puchatek.
A ja właśnie wróciłam od lekarza, słyszałam serduszko, aczkolwiek długo nie mogliśmy go znaleźć i gin stwierdził: bo to pewno wstydliwa dziewuszka
dostałam skierowania na badania, i juz wiem kiedy ta upiorna glukoza będzie - za miesiąc.
A poza tym wszystko dobrze co mnie bardzo cieszy, jak mawia Kubuś Puchatek.
klementynka
mam sklerozę:
wczoraj z okazji Dnia Dziecka kopem został zaszczycony Tatuś, aż kwiknął z uciechy :
HA!!!!!!
wczoraj z okazji Dnia Dziecka kopem został zaszczycony Tatuś, aż kwiknął z uciechy :
HA!!!!!!
klementynka
pewno za momencik będzie...
podobno często kopią przy komputerze, bo wtedy człowiek zgięty siedzi
mia, moze czatem pogadamy?
podobno często kopią przy komputerze, bo wtedy człowiek zgięty siedzi
mia, moze czatem pogadamy?
klementynka
kliknij na czat i powinno sie nowe okno otworzyć
reklama