reklama
klementynka
Fanka BB :)
lusia, to gratulacje! i życzę ci dziewczynki, oczywiście... mi w zasadzie powinno być wszystko jedno, bo parkę już mam, ale chyba też wolałabym jeszcze jedną dziewczynkę
a przystojniaki w jakim wieku?
a przystojniaki w jakim wieku?
klementynka
o przepraszam ,już wiem w jakim wieku są, trochę podobne jak moje - 12 i 6
Klementynko - powiedz mi czy ta trzecia ciaze przechodzisz tak samo jak poprzednie? ja w obydwoch czulam sie rewelacyjnie - zadnych mdlosci, zmeczzenia. a teraz - ciagle jestem wyczerpana, zmeczona - kreci mi sie w glowie, w ciagu dnia kilka razy klade sie, zeby odpoczac, no i mecza mnie mdlosci... martwie sie czy to normalne? pierwsze badania krwi mam miec pod koniec miesiaca - nie wiem czy wytrzymam?!
Agak29
Nie masz sie czym martwic. Kazda ciąża jest inna. W sumie bylam tylko jeden raz ale to wlasnie z Iza chodzilam jak cien czlowieka. Ciagle tylko spalam nic mi sie nie chcialo, teraz jest zupelnie inaczej. Jedyna wspolna cecha to brak wymiotow. Wiec nic sie nie martw. Uszy do gory - moze to tylko te ciagle zmany pogody. Pozdrawiam serdecznie
klementynka
witam,
zgadzam sięz Agą, każda ciąża jest inna, ja pierwszą przeleżałam niemalże, bo mi się łożysko zaczęło odklejać, za to druga była idealna, prawie jej nie zauważyłam, a mdłaości nie miałam w żadnej, teraz też nie.
To najmłodsze jest też uprzejme i nie dokucza mi wcale, tylko czasem spać mi się chce, no to się kladę , jak mogę .
Niestety w okolicach trójmiasta będę dopiero w wakacje
A czy któraś z Was jest z Warszawy?
Pozdrawiam i miłego dnia!
zgadzam sięz Agą, każda ciąża jest inna, ja pierwszą przeleżałam niemalże, bo mi się łożysko zaczęło odklejać, za to druga była idealna, prawie jej nie zauważyłam, a mdłaości nie miałam w żadnej, teraz też nie.
To najmłodsze jest też uprzejme i nie dokucza mi wcale, tylko czasem spać mi się chce, no to się kladę , jak mogę .
Niestety w okolicach trójmiasta będę dopiero w wakacje
A czy któraś z Was jest z Warszawy?
Pozdrawiam i miłego dnia!
Witam wszystkie przyszłe mamusie?Jak samopoczucie u was? Ja jestem potwornie zestresowana. Mam kijowa pracę straszna presja i ogólnie jest nerwowo. Jak przyszłam po urlopie to jakoś mnie to nie ruszało, ale teraz po tygodniu znów sie zaczęło. Nie chce się denerwować ani stresować myślę o moim dzidzi że jej to nie służy ale nie potrafię sie uspokoić ani wyciszyć. Może sobie kupić jakąs herbatkę na uspokojenie?Jak wy sobie radzicie z pracą?
klementynka
Ja pracuję w domu, więc w zasadzie stresy mnie nie ruszają
A nie możesz pójść na zwolnienie?
A nie możesz pójść na zwolnienie?
reklama
Ja właśnie siedzę sobie w pracy na szczęście mam w porządku szefową i odkąd jestem w ciąży trochę więcej luzu Mam tylko problem rozbolał mnie ząb i nie wiem czy mogę skorzystać ze znieczulenia jak pójdę do dentysty bo dotą wszystkie zabiegi miałam wykonywane ze znieczuleniem. Napiszcie mi dziewczyny bo nie mam się kogo spytać, a do lekarza idę dopiero w przyszłym tygodniu czy mogę brać znieczulenie i czy nie zaszkodzi to mojej dzidzi?
Podziel się: