reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

reklama
Witaj Madzia -te bóle mogą być spowodowane rozciąganiem się macicy[mięśnie macicy rozciągają się aby pomieścić rosnącą dzidzie].Ale jeśli masz jakieś obawy to zapytaj o to swojego lekarza ,on wie najlepiej i napewno Ci wszystko wyjaśni.Powodzenia i samych radosnych dni z "FASOLKĄ".

Witam.
Ja również spodziewam się dzidziusia. Mam termin na 14 listopada. Strasznie się cieszę i odliczam te 7 miesięcy. Mam nadzieję ze wszystko będzie w porządku.
:laugh:

cześć niteczko :)
nie może być nie w porządku....

a siedem miesięcy to strasznie długo brzmi, nie? moje sześć i pół też dlugaśnie ;D

A ja drogie Panie załapałam dołka. A wszystkiemu winna pogoda. Sloneczko wyszło cieplutko laseczki szaleją po ulicach w cieńkich cieszkach, a ja...... Wczoraj otwarłam szafę nie do końca świadoma co tam zastanę a tam wielki error!!!!!!!!! Cała szafa mega obcisłych, sexi króciótkich bluzeczek do tego kilka par szpilek. Jak to zobaczyłam to myślałam że się popłacze w nic się już nie mieszczę. Brzusio już ostro wystaje. Do dziś tj do 11 tyg. przytyłam już 4 kg. Czuję się potwornie ciężka i nieatrakcyjna. Marze o zdrowej dzidzi tylko myślę że musi minąć trochę czasu żeby moja główka zaakceptowała to że się powiększam. Wcale nie jem dużo codziennie sałatka pieczywko ryżowę dwie/trzy bułeczki no i na obiadek czasem jakiś ryż z sosikiem to wszystko skąd tyle kg???

Wita Efka ja mam ten sam problem co ty jak chodze po sklepach i widze tyle slicznych seksownych ciuszkow na lato to lapie dolka a dotego tego tez mam w szafie same takie ciuszki kture juz niestety robia sie za male a do tego nie wypada aby kobieta w ciazy chodzila z wywalonym brzuchem.Bylam dzisiaj u lekarza i nie robil mi usg ojjjjj :( wielka szkoda bo myslalam ze zobacze nasze dzidzie tylko mnie zbadal pobral cytologie i przepisal luteine i nospe i kazal zglosic sie za 3 tygodnie z nowymi badaniami na mocz i krew.Jest mi bardzo dzisiaj smutno ze nie widzialam malenstw,ale zyje ta nadzieja ze zobacze je przy nastepnej wizycje za 3 tygodnie BUZKA

No faktycznie, mnie ostatnio zazdrość zżera jak widzę te lasencje na każdym kroku, a ja w spodniach z niedopiętym guzikiem..... oj..... boli....
Pocieszam sie tylko tym, że to mija, drogie Panie, i juz za rok ;D znowu wskoczymy w obcisłe bluzeczki ::)

Wiosenne pozdro dla mam i Fasolek!! :)

Witam koleżanki wpadłam tu do Was po sąsiedzku z wątku "starających się". Czytam jak się dołójecie swoimi figórami i powiem Wam ,że mi osobiście bardzo podobają się kobietki w ciąży-oczywiście te zadbanei dałabym wszytko aby teraz chodzić z takim brzuszkiem.Pamiętam swoją pierwszą ciąże i było super,strasznie podobał mi się mój brzusio,a mój mąż twierdził,że jest bardzo sexi. ::) Tak więdz kobietki głowa do góry ,brzuszki do przodu i tak trzymać. ;D

reklama
Madzia315- niby sa przesady ze nie wolno farbowac wlosow w ciazy bo dziecko sie moze urodzic z rudymi wlosami ale ja w to osobiscie nie wierze albo ze moze nie wyjsc dokladnie taki kolor jak zawsze ale ja farbuje wlosy swoim kolezanka w ciazy i wszystko jest ok a znam tez takie co farbowaly w ciazy i tez nic sie nie stalo a sama zamierzam isc do frayzjera za tydzien na baleyaga.A wiec smialo mozna.:) :laugh:

Do góry