reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

reklama
aniam podobno fryzura się nie liczy tak? a mój mąż miał jakiś czas temu taki okres że chciał ćwiczyć żeby maluszkowi pokazać się w pełni formy :D taki słodziutki jest czasem i mnie rozczula :)

Dziś pakuję sie na wielkie wakację. Wyjeżdżamy jutro z mężem na Słowacje na cały tydzień i już się nie moge doczekać, dzidzia chyba też bo szaleje w brzusiu niesamowicie.Jak ja wytrzymam bez tej codziennej dawki naszego forum :(

Mi wczoraj przez pół dnia net nie działał, ale czytałam ksiażkę, to jakos to przeżyłam. :laugh:

Klementynko widać że jesteś na odwyku. Ja jak zaczynałam, to własnie ty udzielałaś się tu najbardziej.

efka udanych wakacji !!!
sama chciałabym jeszcze sobie na jekieś wakacje pojechać, ale nie ma tak dobrze..póki co wybieramy się z rodzinką na weekend do Krakowa...ale to tylko weekend ;)

reklama
No i nie pojadę na wymarzone wakacje :( wyczekiwane od 2 lat. Wczoraj o 18.00 okazało się że szef mojego męża nie podpisał mu urlopu. Jeszcze w czwartek nie było żadnego problemu ale jak złozył wniosek i poprosił o podpis to ten powiedział nie. Nie macie nawet pojęcia co przeżyłam, walizki już stały przy drzwiach spakowane, waluta kupiona, a tu nie jedziemy. Nie rozumiem tego szefa wie przeciez że ja jestem w ciąży, wie że jest już zapłacone, mąż przekazał już wszystkie sprawy zastępcy a ten się uparł. Powiem szczerze że już dawno nie byłam w takim stresie jak wczoraj jak sie w końcu wieczorem uspokoiłam to do 1 nie mogłam zasnąć bo dzidzia tak wyczyniała w brzusiu że myślałam że zacznę rodzić, dostałam jakiś skurczy a małe tak wyprawiało że sprawiało mi to potworny ból.. Wiem że nie powinnam sie stresować w ciąży ale to łatwo powiedzieć trudniej zrobić.

Do góry