reklama
Witaj Niesiu na naszym forum!!
Pycha Ty to masz kobieto niesamowitego farta, ja zapylam do dentysty równo co 2 miesiące, żeby sprawdził czy aby się coś nie dzieje. Na szczęście rzadko kiedy jest coś do zrobienia, ale profilaktyka profilaktyką
Elusia, Nesia, Beata to cały naród będzie świętował jak faktycznie urodzicie w terminie :laugh:
Pycha Ty to masz kobieto niesamowitego farta, ja zapylam do dentysty równo co 2 miesiące, żeby sprawdził czy aby się coś nie dzieje. Na szczęście rzadko kiedy jest coś do zrobienia, ale profilaktyka profilaktyką
Elusia, Nesia, Beata to cały naród będzie świętował jak faktycznie urodzicie w terminie :laugh:
justynaj
Fanka BB :)
Karolinna my wzięliśmy ślub 27 maja więc blisko...
czy nie czułaś się zmęczona podczas uroczystości?
ja bawiłam się jakby nigdy nic, ale wcześniej trochę się bałam czy nie zemdleję, bo w kosciele musielismy przeważnie wychodzic w połowie mszy
pozdrawiam
J
czy nie czułaś się zmęczona podczas uroczystości?
ja bawiłam się jakby nigdy nic, ale wcześniej trochę się bałam czy nie zemdleję, bo w kosciele musielismy przeważnie wychodzic w połowie mszy
pozdrawiam
J
my z mężem postanowiliśmy wziąść na razie tylko ślub cywilny,bo byłam 3 razy w szpitalu i ostatni trzeci raz był to tydzień przed ślubem więc trochę się bałam że więcej emocji zmusi mnie znów do pobytu w szpitalu.I w ogóle że mnie nie wypuszczą na ślub kościelny planujemy na przyszły rok,jeżeli,daj Boże, wszystko się poukłada sam cywilny bardzo mnie zmęczył,byłam bardzo zestresowana ale to chyba normalne fajnie że u Ciebie wszystko było super
justynaj
Fanka BB :)
Karolinna ja zawsze widzę w tym dużo plusów,że byłam w ciąży przed ślubem,dzięki tym wszystkim przygotowaniom czas szybciej leciał i te najgorsze miesiące szybko minęły, ani się nie oglądnęłam a tu 5 miesiąc,
a teraz: o Boże już 7 (teraz z kolei mam remont na głowie i też czas słodko mi płynie na wybieraniu kolorów ścian i mebelków
i tak do połowy września, a potem to już tylko myślenie o zakupach dla dzidziusia
pozdrawiam J
a teraz: o Boże już 7 (teraz z kolei mam remont na głowie i też czas słodko mi płynie na wybieraniu kolorów ścian i mebelków
i tak do połowy września, a potem to już tylko myślenie o zakupach dla dzidziusia
pozdrawiam J
wiesz ja też mam właśnie remont dziś sam mój mężulek tam pojechał bo maluje coś farbą oliwną i śmierdziałoby strasznie.W sumie to ściągałam tapety i malowałam okna ale farbą bezzapachową nie lubię tak siedzieć i nic nie robić
i na razie snuję tylko marzenia jak urządzić te pokoiki super sprawa.
i na razie snuję tylko marzenia jak urządzić te pokoiki super sprawa.
Co do upływu czasu to ja robiłam trochę sałatek na zimę i jeszcze chcę zrobić jakies no i marmoladki ze śliwek, jabłek i gruszek, i jeszcze trochę kompocików... potem jak będzie mąły nie będzi eczasu na takie rzeczy. A czas szybciej przy pracy mija, bo bez tego to trochę mi się nudzi..
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków!!!
U dentysty nie było najgorzej, dostałam lekkie znieczulenie, troche bolałao, ale byłam dzielna. Narazie mi tylko wyczyściła, a na wypełnienie jadę 8 września.
A tu słowa mojego męża przed moim wyjazdem do dentysty:
- " Nie bój się to nic nie boli!!! Trzymam kciuki!!!"
A po powrocie:
On: - "Bolało???"
Ja: - "Bolało!!!"
On: - "To zawsze boli."
Wieczór spedziliśmy w sumie normalnie. Mielismy gdzieś jechać, (bo w naszym mieście nie ma takiego lokalu żeby sobie romantycznie posiedzieć), ale ja zbyt późno wróciłam od tego dentysty, więc zanim bym się wyszykowała.....
Więc postanowiłam byc dobra żoną i pozwoliłam mężowi oglądać mecz, bo sama miałam na to ochote .
(((Jak kiedys nienawidziłam sportu, to teraz uwielbiam. Na początku naszej znajomości, nie chciałam z nim być własnie przez to, ze on ciągle oglądał sport, do tego trenował kolarstwo i wogóle ulubiony jego temat to SPORT. A teraz np. jestem większą od niego kibicką żużla.)))
Więc oglądliśmy mecz i opychalismy się róznymi pysznościami (ciasto,lody, brzoskwinie,ciasteczka) Miło było tylko troche jakiegoś winka brakowało niestety. No i oczywiście zbyt dużo zjadłam, ale ostatnio to u mnie normalka.
Niesia ja równiez Cię witam na naszym forum!!!!
U dentysty nie było najgorzej, dostałam lekkie znieczulenie, troche bolałao, ale byłam dzielna. Narazie mi tylko wyczyściła, a na wypełnienie jadę 8 września.
A tu słowa mojego męża przed moim wyjazdem do dentysty:
- " Nie bój się to nic nie boli!!! Trzymam kciuki!!!"
A po powrocie:
On: - "Bolało???"
Ja: - "Bolało!!!"
On: - "To zawsze boli."
Wieczór spedziliśmy w sumie normalnie. Mielismy gdzieś jechać, (bo w naszym mieście nie ma takiego lokalu żeby sobie romantycznie posiedzieć), ale ja zbyt późno wróciłam od tego dentysty, więc zanim bym się wyszykowała.....
Więc postanowiłam byc dobra żoną i pozwoliłam mężowi oglądać mecz, bo sama miałam na to ochote .
(((Jak kiedys nienawidziłam sportu, to teraz uwielbiam. Na początku naszej znajomości, nie chciałam z nim być własnie przez to, ze on ciągle oglądał sport, do tego trenował kolarstwo i wogóle ulubiony jego temat to SPORT. A teraz np. jestem większą od niego kibicką żużla.)))
Więc oglądliśmy mecz i opychalismy się róznymi pysznościami (ciasto,lody, brzoskwinie,ciasteczka) Miło było tylko troche jakiegoś winka brakowało niestety. No i oczywiście zbyt dużo zjadłam, ale ostatnio to u mnie normalka.
Niesia ja równiez Cię witam na naszym forum!!!!
Podziel się: