reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

Widzę pycha że nie tylko pisanie pracy mgr nas łączy, ja 14.08 też miałam 2 rocznicę ślubu. Mój ukochany wział mnie do Planetarium a potem na roamntyczną kolację przy świecach.Byłam w wielkim szoku że facet może wymyślic coś tak miłego.
Jak się czujecie??? Ja mam dziś cały dzień jakieś dziwne skurcze, czytałam że to normalne ale dziwnie się z tym czuję

reklama
A ja mam dzis okropny dzień, w nocy nie mogłam spać, potem obudziłam się już o 8. A w nocy jak nie spałam to myślałam o porodzie, opiece nad maluszkiem i to były taki ciężkie myśli, że nie dam sobie rady, ze skąd ja to wszystko będe wiedzieć.
Do tego okazało się, że moja mama zapisała mnie na dziś na 17 do dentysty. I to będzie mój pierwszy raz, nigdy nie byłam i strasznie się boje!!! Mam nadzieje, że mężuś coś wymysli miłego na wieczór.

W życiu!!!!
Tak się zawsze cieszyłam, ze mam zęby po tatusiu, a tu nagle mi robale dopadły jednego zeba i to na przodzie. ::)
A mama mi powiedziała, że ta kobieta daje znieczulenie i nic nie boli, ale z tego co słyszałam to nie mozna miec znieczulenia w ciąży.

Pycha pierwszy raz w dentysty w życiu?????!!!!!!!!!!!!!!!
Jak ja ci zazdroszczę, ja to byłam już niezliczone ilości razy i ciągle bym mogła leczyć te zęby.
Zazdroczszę ci takich zabków ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pycha , z tym dentystą to nadajesz się do Księgi Rekordów Ginessa, nic tylko pozazdrościć. Ale nie martw się, będziemy trzymały za Ciebie kciuki. Tylko nie ugryż dentysty. :laugh:

Witam Cię Nesiu, też mam termin na 11 listopada.Ja narazie nie boję się porodu. Staram się do tego podejść spokojnie, zobaczymy jak to będzie w praktyce. Pozdrowionka

Pycha no to tylko pogratulować zdrowych ząbków :laugh:
Nic się nie przejmuj może da ci słabsze znieczulenie miejscowe lub zamrozi na chwilkę, ale jak masz małą dziurkę to nawet nie poczujesz.
Trzymam za ciebie kciuki :laugh:
Witaj Nesiu, nie masz się czego bać poród to nic strasznego :laugh:

reklama
Cześć Nesiu, witam wśród listopadówek, ale fajnie że jest nas coraz więcej. Ja też mam termin na 11 listopad. Stresować  się na razie nie ma co, tyle kobiet go przeżyło, przeżyjemy i my. kiedyś młode dziewczyny rodziły, nie wiedząc nic na temat porodu. A dziś mamy ten plus przynajmniej że możemy dużo na ten temat poczytać i przynajmniej trochę wiemy czego się spodziewać :)

Do góry