reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

reklama
kalina ale masz przystojnych chłopców,pewnie nie jedno serce złamią ;) trzeci chłopczyk pewnie nie ma wyboru i też taki przystojniaczek będzie :) życzę tego gorąco :)

Kalino super zdjęcie a chłopaki to już prawdziwi mężczyźni :laugh:
Pewnie będziesz miała już pomoc zapewnioną przy trzeciej dzidzi ;)

klementynko nic się nie przejmuj to tylko wina hormonów :laugh:
Ja też niekiedy zastanawiam się jak się nazywam i ogólnie jestem przymulona hi hi hi

geddes573.jpg

A ja wczoraj załapałam mega infekcję .. katar i boli mnie gardło..próbuję się leczyć domowymi sposobami.. a tu długi weekend i nie ma nawet jak do lekarza iść.. :( chyba jutro jak mi nie przejdzie to bede musiała iść... Pozdrowienia od pociągającej koleżanki :)

cammi jak boli Cię gardło to leć do apteki i kup sobie syrop prawoślazowy,jest on bezpieczny w ciąży,ja go od czasu do czasu używam i pomaga.(kosztuje ok 2 zeta) no i nie dopuść do gorączki,chyba jestem przewrazliwiona na tym punkcie ale cóż.

reklama
A swoją drogą też mi się humor poprawił bo byłam na zakupach, normalnie jakbym poszła na terapię :-)

Ja tez mam lepszy humor po zakupach. Przez ostatnie dni kupiłam rolety i dywanik do pokoju, gdzie będzie dzidziuś. A dla siebie sukienke dzinsową, ale taką, do której moge jeszcze spodnie założyć, bluzkę, bezrękawnik i cienką kurtkę. A najbardziej cieszy mnie to, że dywanik i ubrania kupiłam w sklepie z odzieżą uzywaną i zapłaciłam za to 40 zł.

Odnosnie wózka, to zajrzałam do komisu i tam maja fajne, prawie nieuzywane wózki za 300 - 400 zł. Jeden to nie był chyba wcale używany, bo jeszcze był w folii.

Do góry