ja też miałam krostki na twarzy i zainwestowałam w vichy dla cery mieszanej,i mam go już ze 3 miesiący,bardzo wydajny i dobrze działa,już po pierwszym użyciu skóra twarzy jest aksamitna w dotyku,wiem że brzmi jak reklama ale tak jest
reklama
klementynka
Fanka BB :)
Nie pamiętam w którym wątku było o chuście kangurce, to tu napiszę: kosztuje 80zł, można ją kupić w Wawie lub pocztą (wtedy plus 9 zł za przesyłkę), a worek sako 239 zł.
W tej chuście można nosić dzidziusia od 4 tygodnia życia do 30 kg (kto to udźwignie?!).
Trochę droooogooo....
W tej chuście można nosić dzidziusia od 4 tygodnia życia do 30 kg (kto to udźwignie?!).
Trochę droooogooo....
klementynka trochę drogo,na zdjęciu nie wygląda to aż tak zachęcająco,może gdybym zobaczyła to z bliska to przekonałabym się.Mąż mówi że sam mi to zrobi A 30 kg...to możesz kupować ziemniaki i nosić w tym
eg hm,vichy używam ze 2-3 miesiące i nie miałam jeszcze jak sprawdzić czy po nieużywaniu wróci problem,być może ale chyba nie ma takiego kremu który byłby aż tak idealny,chyba że ktoś zna będę musiała najwyżej raz na jakis czas zainwestować w kosmetyczkę i to będzie chyba najlepsze.(+ niezadrogi krem)
eg hm,vichy używam ze 2-3 miesiące i nie miałam jeszcze jak sprawdzić czy po nieużywaniu wróci problem,być może ale chyba nie ma takiego kremu który byłby aż tak idealny,chyba że ktoś zna będę musiała najwyżej raz na jakis czas zainwestować w kosmetyczkę i to będzie chyba najlepsze.(+ niezadrogi krem)
Pycha
mama Mai i Marty
A Elusia ma jutro stódniówkę!!!!
Witajcie!!! Ja na pryszczę używam Tormentiol- taka maść można kupić w aptece mi pomaga, ale jak same wiecie co jednej pomaga nie musi od razu wszystkim. Ja dalej mam dylemat ciuchowy, kupiłabym sobie jakieś spodenki ale w sklepie z ciuszkami ciążowymi to przynajmniej ze 100zł musiałabym za nie dać, a robię akurat teraz generalny remont mieszkania i planuje wyjazd na wakację więc z kaską jest bardzo krucho, a z drugiej strony szkoda mi wydawać kasę na ciuszki w których pochodzę jeszcze dwa miesiące a potem zalegną w pawlaczu. POczekam na moją przyjaciółkę ona ma termin na koniec sierpnia i ma też fajowe spodenki sztruksowe może mi je potem pożyczy albo sprzeda. Na razie będę się codziennie zmagać z problemem ubraniowym. Do tego dziś mam jakiś mega zły dzień. Wiecie taki dzień kiedy się nic nie udaje. Wstałam z bólem głowy, postanowiłam się wykąpać a tu woda nie leci, poszłam więc do rodziców u nich też nie leci więc siedzę taka cała brudna. Już wiem że dziś to nie będzie dobry dzień.
Anulka59
Efka podly nastruj wrzuc do kosza i ogladnij komedie i juz.A tak na marginesie znalazlam stronke na ktorej mozna zamowic za darmo film o opiece nad noworodkiem.A to ta stronka www.zdrowynoworodek.pl/_web_interface/index.php
reklama
klementynka
efko, czasami kiepski poranek zmienia się w całkiem fajowy dzień
Podziel się: