reklama
Witam wszystkich!!! Jak samopoczucie?? Ochłodziło się troszku no i jak zwykle okazało się rzno że nie mam co na siebie włożyć. W zasadzie mam tylko jedne spodnie ciążowe( jasno różowe). Chciałabym sobie kupić jakieś sztruksy ale w sklepacch ciągle króluje kolekcja letnia i jak się pytałam to cieplejsze spodenki będą dopiero pod koniec września, a pod koniec września to już zamarznę na kość. POradzcie gdzie można kupić jakieś fajne spodenki ciążowe,mogą być używane. Przejrzałam juz Allegro ale nie ma tam tego czego szukam ja najbardziej lubie te spodnie które mają taką wielką gumę na brzuchu bo są najwygodniejsze. Teraz mam takie z regulacją ale nie są wygodne.
Ja z braku czasu i sklepów w mojej okolicy zamawiam przez internet.. kupiłam już sobie jedne spodenki z happy mum i zamówiłam wczoraj kolejne dwie pary jedne cieplejsze dzinsy ale ze wstawką bawełnianą od góry bo cieplej i nie wieje po nerach a drugie biodrówki.. ale fajne moro.. mają teraz promocję i mozna kupić trzecią rzecz za 5 zł to sobie jeszcze bluzeczke wybrałam.. troche się bałam tych internetowych zakupów ale okazały sie bardzo szybkie i dobrej jakości.. przynajmniej z happy mum.. a ceny hym jak w sklepie..
dzisiaj pakuję się nad morze i po prostu nie wiem co zabrać, jeśli będzie tak zimno jak teraz to chyba kurtkę zimową trzeba brać , bo nad morzem zawsze zimniej no i wieje mocniej.... ale mam nadzieję, że pogoda trochę się poprawi (nie to ,ze chciałabym upały ale tylko trochę cieplej )
Madziunia adres jest : http://www.happymum.pl/
reklama
klementynka
Fanka BB :)
Oliwka dziecięca, jest taka w żelu, że sie przez palce nie leje
Podziel się: