reklama
to ja podam też fajną stronkę z nawet fajnymi ciuchami ciążowymi www.mamadama.pl/catalog/
Hej. Oliwka jest tłusta, a ja raczej chcę się wysuszyć, no nie wiem...Pytałam w aptece , pani była strasznie zdziwiona, że chce kosmetyk na wypryski...w ciąży, to normalne, wie pani..poza tym pani jeszcze strasznie nie wygląda...Ja nie chcę strasznie wyglądać! I tak jest okropnie, z tym brzusiem, buzia i w ogóle...nie wiadomo w co sie ubrać, a tu jeszcze twarz...Czyli społeczeństwo uważa, że w ciązy mozna się zaniedbać. No, w domku też chodzę w sarafaniku aksamitnym na słonia, ale czasem trzeba wyjść do ludzi. Wybieram się do pracy odwiedzić koleżanki, zabrać parę rzeczy z biurka...nowa przyjdzie na moje miejsce na rok, więc trzeba jej sprzątnąć.Dziś dzwoniła moja dyrektor, na ile czasu maja kogoś szukać na moje miejsce. Powiedziałam, że na rok. Optymistka ze mnie, co? Ale- kochane, ja chcę naprawde odchować trochę maleństwo.
Aha, napiszcie, gdzie kupić fajną, nie kiczowatą pościelkę do oliwkowozielonego pokoiku. Łożeczko mam standardowe...ale chciałabym z baldachimem.Widziałyście cos takiego? Dajcie linka.
:laugh:
Aha, napiszcie, gdzie kupić fajną, nie kiczowatą pościelkę do oliwkowozielonego pokoiku. Łożeczko mam standardowe...ale chciałabym z baldachimem.Widziałyście cos takiego? Dajcie linka.
:laugh:
reklama
klementynka
Fanka BB :)
kalinko, sorry, ja myslałam że na brzuchu masz wypryski.... tępa się strasznie zrobiłam... może spróbuj tonik taki dla nastolatek?
Podziel się: