reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

przepraszam za niedokladnosc:
przed wypiciem z palca, po wypiciu z zyly!!!
ale nie ma to znaczenia bo nic nie bolalo. W Dolmedzie (wroclaw) babki robia tak genialnie ze nic nie czuc.
nie wiem jak one to robia, pytalam, mowia ze kwestia wprawy - a one dziennie maja przerob z 50 os albo wiecej - tasmowo.
a z palca jest mniej przyjemne bo uczucie jakbys sie skaleczyla gleboko. no ale dziewczynki nie przesadzajmy... ;D

reklama
Mia widze ze jestes z wroclawia tak jak ja,gdzie chodzisz do lekarza ja na Ulanowskiego do Henryka Sworenia i na ta nieszczesna glukoze jade na olawska.

proponuje ci dolmed, bedziesz zadowolona!!!!
do lekarza jezdze na klecine do mediconceptu - cudnie. Jarosz i Balcerek.

klementynka nieprawda że z palca bardziej boli,bardzo lekkie i króciutkie ukłucie.A tak w ogóle to faktycznie dużo tu kobitek ze śląska,tylko połowa z górnego a druga połowa z dolnego,co jest zasadniczą różnicą ;)

Klementynka, nie jesteś sierotą, bo ja jestem z Sanoka... I to też sama, ale tu na forum to niewazne skąd się jest :) :) :) Mieszkałam 5 lat w Katowicach, ale wolę sanok, choć trochę mi tęskno za starymi i znajomymi kątami. Pozdrawiam wszystkich i ze śląska i nie tylko, no i przetrwania w tych upałach życzę... :)

reklama
A ty Karolinna jesteś z katowic?? ja mieszkałam najpierw na Ligocie (w akademiku :)) a potem w szopienicach :(, niezbyt ekskluzywna dzielnica, ale miałam bardzo fajne i ładne mieszkanko... A Katowice polubiłam naprawdę i marzę żeby tam pojechać, ale teraz to niestety nie mogę :(

Do góry