reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

a ja sypiam w majtkach tylko i założę się że i mój małż jak i mąż Eg są zadowolen z takich negliży :) to te party to będzie rewia mody :) chyba nawet strzelę sobie makijaż ;)

reklama
Mój mąż jest baaaardzo zadowolony z mojego nocnego image :) on zresztą też taki preferuje dla siebie. Przynajmniej jak nas coś najdzie nie tracimy czasu... ;D
Karolinna -nocne dessous i makijaż wampa- efekt murowany :)

mia jak tak sobie patrzę to na chwilę obecną został Ci tylko 1 dzień do studniówki :)
Eg obawiam się że makijaż wampa to nie dla mnie :D ,może gdyby zrobiła go profesjonalistka,bo ja pewnie bym przesadziła ;)

Cześć Hipopotamki ;D ;D ;D ;D
widzę że się wyrobiłam na studniówkę, dołączę się chętnie w moim seksownym t shircie XXXXXL :)

KLEMENTYNKO WITAJ PO WAKACJACH.Musze lezec ale w domku wiec czasami zagladam do was.Ciesze sie ze wrocilas.MIA no to dzis imprezka.Pierwsza studniowka w naszym gronie no chyba ze ktoras przegapilysmy.Mam nadzieje ze brzusio pozwoli mi na spedzen ie jej z wami.A mpj malenki Lukaszek juz chyba tanczy bo szaleje od rana. :D

reklama
Do góry